- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- 04ahgy: A múlt, a jelen, a jövő.
- A lány, aki átformálta az életem 2
-
LOGOUT
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bencom ™
őstag
válasz
VinoRosso #5140 üzenetére
a mi sulinkban mai napig így mennek a gépek, némelyikben még cd olvasó sincs (dvd meg csak a tanári gépben van
) csodálkozom hogy egyáltalán sikerült lanba kötni az összes gépet.... egyszer rendeztek nálunk kegy cs bajnokságot, nem tudom melyik verziót nyomták, de a gépek ismeretében én nem is neveztem, elég uncsi játék lehetett... 5 perc szaggatás, 10 mp játék, és ha loser vagy már pont ki is lőttek
remington: az alapjátékban egyirányú, oda tesz le, ahol nimble ruhája van, és az egy zsákutca visszafelé, szóval csak dark valleyből lehet a kordonba eljutni, valszeg ol-ben megoldották a vissza utat is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- Wi-Fi 7-es ASUS router jött a játékos kedvűeknek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Szenzorosan védett 12V-2x6 kábel jött az ASRock berkeiből
- Eredeti játékok OFF topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Tőzsde és gazdaság
- Gitáros topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3273, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest