- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Getoutofhere
csendes tag
válasz
hamzamark #4767 üzenetére
Sok-sok visszatöltéssel működni fog, ne aggódj.
Még ha csak felborulna, van mikor fejtetőre is áll! És még nagyobb probléma, hogy kimászni ugyan ki lehet belőle, de talpra állítani sehogy. A GSC fórumán is írtak a problémáról (ami elvileg a hivatalos visszajelzés a készítőknek a játék gondjairól, az ott leírtakat olvassák és reflektálnak is rá) illetve privát én is jeleztem. A 2-esben tök jól működtek a kocsik, nem értem, hogy miért kellett belenyúlni az irányításukba. Vigasztaljon egyelőre, hogy a csomagtartója működik illetve hogy meg lehet javítani (a kettesnél nálam az open truck vagy semmit nem csinált vagy kaptam egy fekete képernyőt és onnantól feladatkezelőben X-Ray Engine bezár és újraindít az egész).
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation Network (PSN) ajándékkártyák, feltöltőkártyák áron alul!
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3259,100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest