Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Kuponok....
Új hozzászólás Aktív témák
-
remington2
senior tag
válasz
proci985 #749 üzenetére
Szerencsére nekem nem lépked ki, eddig egyeten fagyásom volt, azóta szépen megy. A lőszerbizniszre én is hamar rájöttem (írtam is valahol visszább), de mekkora lol már, hogy pályák közepén, stashben raktárnyi lőszer van, amit csak fel kell pakolni?
Gránát, aim, wh, meg sem lepődök. Ami fura az a gránátjelző, alig tudok belőle kimenni. Jelzi a gránátirányt, de akkor is, ha 10-15 méterre van tőlem. Mivel gránátdobás-100 méter számban az ukránok olimpiai bajnokok, ezért már csak a jelet meglátva is ugrok, és futás az ellenkező irányba. Aztán olykor árnyékra vetődök, mert alig hallom a durranást is.Patcheket felraktad? Egy-két hibával én is találkoztam, de ennnyivel (főleg mennyiség -->kilépkedés) nem. Bár lehet, ez valami unique feature
Összességében bejövős, ha normálisan felpatchelik, bár ez erősen sztorifüggő + helyszínfüggő is lesz, mert nagy szívfájdalmam Rostok hiánya, kedvenc pályám volt
.
(#767) Szirti
Szerintem is jobban megoldották a pluszokat az OL 2.2-ben (is), mint itt. A PDA hatékonyabb így, az inventory is, de utóbbi nem tetszik. Az egész kék szín ami uralja, fura ebben a környezetben (barna jobban illett), ráadásul már nem látod, ha felveszel valamilyen menő cuccot, mert nincs ott egész testes kép sem. -
kmiki20
senior tag
válasz
proci985 #749 üzenetére
Nekem semmi uplodom nem veszett el mikor bedobozoltam a dolgaim
Ezt a pénzszerzési módot megpróbálom én is
épp le vagyok égve. Nekem egy pisztoly (nem tom mien) és egy vintar van feltuningolva. Utóbbival egy golyó egy ellen, nagyon tetszik
A gránátvetőt, hogyan lehet használni, mert egy másik fegyómon van gyárilag, de nem tudtam még működésre bírni
Új hozzászólás Aktív témák
- Corsair Vengeance RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 - Új, 1 év gari - Eladó!
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Inspiron 16 5620 27% 16" FHD+ IPS i7-1255U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Samsung S21+ 8GB/128GB ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 512GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest