- Egy kis depi (szösszenet inkább), remélem elfér itt :) 3#
- Pulsar X2 V3 Size 2 Gamer Egér és Pulsar 8K Wireless Dongle
- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Hogyan turbózd fel a NAS-od sebességét olcsón és egyszerűen?
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsák
tag
válasz
proci985 #1427 üzenetére
Rácáfolnék pár dologra, amit leírtál.
És most leszögezem előre! Nem akratalak megsérteni semmivel sem, ha mégis megtettem, akkor elnézést kérek tőlled!- Látom te se figyeltél a STALKER SOC-ban, amikor a trader elmondott mindent, hogy hogy is mennek itt a dolgok!
- Csodálkozol, hogy az AI észrevesz, amikor te is látod, hogy hol van a radaron?
Nem tudom idézni szó szerint a szöveget, de a lényeget leírom!
Fent a képernyő sarkán található a radar, ami a mások pda jeleit fogja és állapítja meg a pontos helyét. Vigyázz, mert nem csak te látod az ellenséget, hogy hol tartózkodik, hanem ő is észreveszi, ha egy behatoló került hozzá közel. Ha esetlegesen nem látnád a radaron a pda jeleit az azért van, mert egyesek megpróbálják ezeket a jeleket zavarni.
/persze ezt te nem tudod megtenni a tieddel/
- Szóval nekem senki ne írja, hogy wallhack meg ilyenek, mert te is tudod, hogy hol van szóval ugyan úgy ezzel az erővel wallhack-elsz te is.
- Páncéltörő lőszernek az a feladata, hogy a megerősített ruhákat is átvigye, gyengébb ruhákat meg az emberrel együtt átvigye, ezáltal nagyobb vérzékenységet adva az áldozatnak. Sima lőszerrel egy erősen páncélozott ruhát csak több lövésre lehet átvinni.
- A sérülésmodell is tökéletes, csodálkozol, hogyha egy AKM-el nem találsz rögtön fejbe, csak nézd meg a visszarúgását, a pontosságát, eleve gépkarabély szóval nem a pontosságra találták ki.
- Nekem minden fejlövést be vesz persze megfelelő fegyverrel, és nem állva kell lőni!
Amúgy erre azt szokták mondani, hogy menny el egy lőtérre, és felügyelet mellett próbáld ki, és csak utána ítélj, hogy te mennyire pontos vagy.
Nekem volt szerencsém egyszer kipróbálni, utána átértékeltem mindent a fegyverekkel alkotott naiv képeimről.
- Szerintem a gránátokkal sincs baj, egyébként is szól előre, hogy megy a granyó, meg normálisan is céloz. /Warhead-ben meg mint valami lány úgy dobja a gránátot az ellenség/
Elnézést kérek minden nőnemű fórumozó társamtól, akit megsértettem!
- STALKER-ban egy rész van ahol max 15 emberrel találhatod szembe magad, szóval kamu szaga van ennek, mert 6-8 embernél több sehol sem támad egyszerre.
- Amúgy a meghalláson javítottak már a 2. részben, többször is hátba késeltem már az áldozatomat, csak okosan kell csinálni.
- Sehol nem találtam rossz helyen feltüntetett stash-t, max te nem találod meg.Amivel egyetértek:
- Amikor eljátssza az áldozat a halált, vagy, hogy ez neki fájt. Kicsit érdekes és zavaró.
Te ezt "földre nézésnek" írtad.
- A stalker-ban nincs lekezelve, hogy milyen lőszer mit visz át, szóval az bug.
- Némiképp használ az AI mesterséges célzást a fejre, de kérem, mesterséges az AI-is, csodálkozik valaki ezen? Készítők csak így tudták megoldani a nehezebb fokozatokat, amúgy nem mindig fejre megy a találat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Native Instruments Kontrol S49 MK3
- ELADÓ i5 14600KF + RTX5070 + 32Gb DDR4 + 600W Platinum + Wifi + SOK GARI + AKÁR HÁZHOZSZÁLLÍTÁS IS!
- Nintendo Switch Lite CFW 20.4 + 256GB microSD, Dual Boot + Atmosphere 1.9.4 + 3 hó garancia!
- Lenovo Thinkpad T14 -50% 14" Brutál AMD Ryzen 5 PRO 4650U 6Magos 16GB 512GB SSD FULLHD IPS MATT
- Nintendo Switch OLED 20.4.0 + Android 15, 256GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest