Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: WELLPUR KVITA GF85 - JYSK - tapasztalatok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dodopek
addikt
válasz
Medvelászló
üzenetére
Igen, a monolithos kereskedő nél nekem sem jött meg semmi. Én is rendeltem tőle ruhát, és páncélt, de egyik sem érkezett meg
Igen, bukod az exot is. Szerintem esetleg annyit tudsz csinálni, ha még nem indultatok el, hogy a katonától rendelsz gyorsan egy másik exo-t, ami rajtad lesz, amikor felszáll a heli, ezt meg eldugod valahol. Közel a kivonási ponthoz, pl a monolith bázison... A kevlár marad.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- World of Warships
- iPhone topik
- Rogyásig pakolható a Cooler Master Cosmos szériás csúcsháza
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Epic Games
- Napelem
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Konteó topic
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4161, 91% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A4000 32GB 1TB SSD FHD
- Samsung Galaxy A13 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Repedt Kijelző
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4195, 94% Akksi
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
shield