Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PeL
addikt
válasz
dodopek #4820 üzenetére
Szerintem számítanak hogy hányan élik túl mert minél többen vannak annál jobb a tűzerő, azok a szerencsétlenek is lepuffogtattak nekem pár mutánst amíg én a hajó elejénél kínlódtam
Medve: Ja és legjobb ha már előre várod őket, három oldalról szoktak támadni, a Shevchenko felől, jobbról a híd felől és balról a domb felől. Ha látod hogy közelednek már előre dobáld meg őket gránáttal vagy RPG-vel lődözd meg őket, egyrészt már kapásból kivégezhetsz párat mire odaérnek, meg le is sebzed őket és a többiek könnyebben le is lövik őket, de vigyázz hogy túl közel a hajóhoz ne robbanjon semmi mert a hajótesten keresztül is sebződnek a társak és volt hogy Davidet is sikerüt likvidálnom egy rosszul elhajított gránáttal... Minden sikeres hullám leverése után érdemes menteni ha elfogadhatóak (0 közeli) az ember veszteségek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3115
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3375, 100% Akkumulátor
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest