- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sensut
őstag
Wind Of Time: befejeztem. Ez nem is csak egy mod, hanem egy teljesen új játék és annyira jó, hogy képtelen voltam abbahagyni. Nem is tudom hol olvastam, hogy ez egy trilógia első része, de ez a rész (ha tényleg csak rész), akkor teljesen kerek és semmiféle utalás nincs a végén bármilyen folytatásra. Legalább annyira hosszú, mint a SOC alapjáték, a COP-nál pedig hosszabb. Egyáltalán nem COP pályákon játszódik és a végén derül ki, hogy azokra a pályákra az átjárókat még csak ez után nyitották meg a Zónában, a történet szerint. Number 1 a sztori, le a kalappal a modderei előtt, akik vannak összesen legalább 25-ön! Egyetlen probléma vele a kicsit gyakori memóriahiány miatti crash a Bar és a Katonai Raktárak pályákon, de túlélhető. Erre készült is egy külön indító fájl, de még az sem oldotta meg a problémát teljesen. Ezért mindenképp megérne egy revíziót a játék mert kár, hogy ilyen probléma árnyékolja be ezt a kiváló produkciót. Egyetlen egy hibával találkoztam a vége felé Radaron, egy mellékfeladatban, amikor segítenem kellett volna a Szabadságosokat kimenekíteni egyik társukat a monolitosok fogságából. Itt a felmentő sereg valamiért nem akart utánam jönni és hiába szabadítottam ki egyedül az foglyot, az nem reagált semmire. Kipróbáltam több lehetőséget is, de semmi sem segített. Viszont szerencsére van a feladat ajánlatában egy visszautasító válaszlehetőség is, ami teljesen annullálja a feladatot, úgyhogy ezt nem kell elvállalni és nem történik semmi, a sztori megy tovább. Egy szó, mint száz: ezt a modot játszani kell!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Renault, Dacia topik
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- iPad topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Tesla topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Asztali PC , i7 11700KF , RTX 3070 Ti , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- Asztali PC , R5 5500 , RX 5700 XT , 16GB RAM , 256GB NVME , 1TB HDD
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- Lenovo / SK Hynix 512GB M.2 NVME SSD 0 perces
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged