Hirdetés
- Gép1: Renault Kangoo vizhűtő ventilátor fokozatok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- sonar: Pi-hole, a reklám blokkoló (Bevezető)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Pitterix: Gyógytorna
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Messzala
csendes tag
válasz
Xblades
üzenetére
Nekem mindenki életben maradt pripjatyban, a befejezésnél mindenkiről kaptam infót, hogy mihez kezdett a zóna után. Ezért nem értem h hova tűnt Kósza, mert a befejező videóban meg benne volt, hogy különleges osztagot szervezett volt monolitosokból. Zulut meg lehet menteni az orrmányosoktól pripjatyban, hálából neked adja a géppuskáját (dögnehéz).
Egyébként én az exo-t találtam legjobb ruhának, azt hittem h milyen frankó, hogy van seva ruhám, de kb. semmit sem ér pripjatyban. Fél pillanat alatt lehámozta rólam bármi ami szembe jött. rohantam vissza az exomért janovba

Fegyver kérdésben tapasztalataim: AK zatonban teljesen jó, janovban még elmegy, pripjagyban felejtős. Játék vége felé ft200 alá nem szabad adni, mellette vintar meg gauss.
Dögök ellen armstel striker sorozatlövő sörétes ideális kimaxolva. Egy szolgálatos hullánál találtam, de van elrejtve is.
ft200-at rendeltem zatonban. Nem is találtam belőle egyet sem senkinél később. Páncéltörő lövedéket használtam végig a játékban, mást nem nagyon érdemes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Akciókamerák
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- PlayStation 5
- Gép1: Renault Kangoo vizhűtő ventilátor fokozatok
- TCL LCD és LED TV-k
- Synology NAS
- Xbox Series X|S
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- HP Victus 16" FHD IPS Ryzen 5 7640HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe gar
- LOQ 15IRX9 15.6" FHD IPS i7-13650HX RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Samsung S23 Ultra 8/256GB + tokok és 45W töltő
- Hajlított Dell 34"-os 3k-s monitor kiárusítás!!! AkciÓÓ!
- Félmoduláris minőségi Corsair TX750M tápegység olcsón!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 10.25
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

shield