- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kempingezés és sátrazás
- bambano: Bambanő háza tája
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Egy olcsó vállfás megoldás a pólóimnak...
- Android másképp: Lineage OS és társai
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
Persze, semmi gond, azt tudom hogy nehez, Leo is mondta.
En annyit szeretnek csinalni, hogy beteszem a magyar fegyver kepet, majd az igazi fegyver leirasai koze beirom a magyar fegyverrol szolo tortenetet, es remelem a fegyver nevet is at lehet irni ? Vagy az a jatek fegyverhez tartozo fejleceben van eltarolva ?
Tehat ha en Ak74 cuccait atirom AMD65re, akkor a jatek nem fogja megtalalni a fegyvert, netalan ki is akad ?
Magyaran, a szoveg amikor fole viszed az egeret es megjelenik a leiras azt remelem a fegyverhez tartozo szovegbol olvassa ki nem ? Mert ha nem, akkor klonozni kell 1 fegyvert, es minden szart atirni neki...UI : hogyan tudom - technikailag - a kepet beletenni egy masik fegyver helyere ? Csinalok egy 4szoget amibe belefer a fegyver, kivagom, es a helyere beillesztem az altalam ohajtott kepet es kesz ?
Az Irfan Wiew-el meg tudom nyitani, mondjuk a szerkesztest nem probaltam amig ra nem kerdezek toled.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Mobil flották
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Bluetooth hangszórók
- BestBuy ruhás topik
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- Lefőtt a júliusi hardverpárlat
- Milyen routert?
- Crypto Trade
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Honor Magic 5 Lite, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest