Hirdetés
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- 
			  LOGOUT Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat. 
 Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Antonius1978 addikt válasz  rétisün

üzenetére rétisün

üzenetéreAha, holnap bekukkintok  
 Amugy vaktaban kell keresgelni, vagy valaki elarulja hogy hol van ?SVDK - persze, en is megszereztem a fonoktol, csak epp ott volt a baj, hogy annak ellenere, hogy elmagyaraztad, hogy el kell menteni az adatokat, en hiaba masoltam vissza, mert a hirnevem 0 volt. 
 Es a piros loszert mondjuk 600-nal adja.Magyaran ez azt jelenti, hogy miutan elkezdtem folytatni a jatekot egy mentestol, a kereskedok nem adtam semmi ilyen fejlett cuccot a hirnev hianya miatt.
 Igy azt a fegyvert eladtam, mert nem volt hozza loszerem...
 Amugy nagyon bosszant, hogy a fegyverek gyorsan elkopnak - foleg a mesterlovesz puskak - , ezt eleg "marhasag" volt beletenni.
 Egy fegyver 5-10 ezer loves utan kopik, az mondjuk remek hogy besul a loszer, kivaloan utanozza azt, hogy koszos a fegyer es meg kell pucolni.Remelem ezt is elethuve alakitjak majd az Alfa mod-ban.Lefekves elott jon egy filmecske, amint mutatja hogy teat fozunk, es kekszet ropogtatunk vele, aztan nekiugrunk es kipucoljuk a fegyvereinket  
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- LEGO klub
- OTP Bank topic
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Hobby elektronika
- World of Tanks - MMO
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Apple asztali gépek
- Hogy mi van? A TikTok lett az Xbox ellenfele?
- További aktív témák...
- Latitude 5530 27% 15.6" FHD IPS i7-1255U 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Logitech Laser egér - Multi Device K380 Bluetooth Billentyűzet- Logitech Bluetooth Audio Adapter
- Precision 7670 27% 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe magyar vbill IR kam gar
- szinte új 14 hüvelykes MacBook Pro M4 512GB SSD space black asztrofekete Apple 3 év garancia
- újszerű iPhone 16e 128GB black fekete független Apple garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 WIFI i9 14900KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3090 Trinity OC 24GB LIAN LI PC-O11D 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3853, 94% Akkumulátor
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

shield
 shield