Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Kalandor: Fred
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, még nem biztos, hogy rossz is
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
válasz
Aarpok #12904 üzenetére
Nem rossz ötlet, de mellette van egy Linux partíció is a fontos dolgokhoz (dual boot), így nem izgat, ha valamilyen katasztrófa miatt összeomlana a Windows, bár nekem több évig sem szokott probléma lenni a Vistával, és a Windows 7-tel sem.
Sikerült problémamentesen elindítani rendszergizdaként, és Tamerlan keresése során eljutottam az Északi előörsig (útközben kifüstöltem a banditákat), de amikor tűzharcba keveredtem velük, akkor leállt az XEngine már megint. A kézzel beírt mentéseim azonban megvannak.
Mára elég is volt ennyi. Viszont nagyon kemény tűzharcokba keveredtem eleddig, és kevés a radioaktivitás elleni szerem, pedig már a kereskedőtől is vettem. Nehéz lesz itt rendes rucira pénzt keresni (Gun addon nélkül!).
Tamerlan mélg nincsen meg, de rossz pénz nem vész el.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Hisense LCD és LED TV-k
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Battlefield 6
- Bluetooth hangszórók
- Milyen TV-t vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Asus Zenfone 10 - kicsit más az új kicsi
- Mr. Beast retteg, elveszi az AI a munkát
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új pc házak! Kèszleten!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520M R5 5500 16GB DDR4 500GB SSD GTX 1660 Super 6GB CHIEFTEC Libra Zalman 500W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest