Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- 
			  LOGOUT Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat. 
 Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
- 

rétisün veterán válasz  krups8

üzenetére krups8

üzenetérenálam is akad néha (i5 3,3 GHz, hd 6870 1 giga, 4 giga ram) szóval ez inkább a a játék hibája, valószínűleg még lehetett volna dolgozni az optimalizálásán. 
 de ez van, így szeretjük amúgy én úgy vettem észre, hogy minél tovább vagy egy területen, annál kevésbé laggol, mintha menet közben szépen betöltené, amit kell. amúgy én úgy vettem észre, hogy minél tovább vagy egy területen, annál kevésbé laggol, mintha menet közben szépen betöltené, amit kell.(#10251) westcoastog: minél előbb nézd meg a helikoptert a vaserdő anomáliában (kell hozzá a pilóta kártyája, aki a tudósoknál dekkol) aztán az ott talált térképeket add el a navigátornak. utána már csak egy 1000-es lesz az út. 
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U 16GB
- Macbook Pro 2019 // i7 // 16/512GB // Számla+Garancia //
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i3-1115G4 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

amúgy én úgy vettem észre, hogy minél tovább vagy egy területen, annál kevésbé laggol, mintha menet közben szépen betöltené, amit kell.
 amúgy én úgy vettem észre, hogy minél tovább vagy egy területen, annál kevésbé laggol, mintha menet közben szépen betöltené, amit kell. shield
 shield