- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- kreténtehén: Gazdit keresünk
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X AIDA64, és PCMark 10 Benchmarkokban mérve
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Carasc0
őstag
Mindenesetre nagyon nehéz a játék ami persze nem baj! Mivel már Experienced szinten vagyok, az Alpha Squad fegyverzete is másabb lett. Az egyiknél valami nagy kaliberű golyószóró van, a másik az az ominózus sniper rifle ami a fa tövében kamuként volt támasztva. Egy olyan sniper puskával egy lövéssel leszedett engem pedig exo ruhában voltam! Tehát ha alapjában nézzük, kaki ruha míg nincs fejlesztve!
Továbbá az a sniper puska is alapjában nagyon gagyi. Egy szimpla Alpha osztag egyik tagjába szerényen vagy 6-7 golyót eresztettem amiből 3-4 fejbe ment és nem halt meg. Azért ez egy 9 mm-es lőszer. Ebből kell szinte 1 tár hogy meghaljon a katona? hmmm.. Ezt elfogadtam volna ha exo ruhába lett volna!
Voltam olyan küldetésen Zaton-ba ahol egy gyárba kellett elintéznem egy katonát aminek külön mutatták az energiáját. Nagyon jó móka volt, ámbár lőszerekkel esélytelen volt, gránátokkal már jóval könnyebb!
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Mobilinternet
- The First Descendant (PC, PS4, PS5, XO, XSX)
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Plazma TV topic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Tuning kezdőknek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Iphone 14 Plus Lila 128GB AJÁNDÉK TÖLTŐ // Számla // Garacia //
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest