- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hubai38
aktív tag
Tzs egyébként van Sigerous Mod SOC is de már megosztottam de nem is nézték meg nagyon,fel is hoztam a magyarosítást hozzá hogy jó lenne megcsinálni valahogy de senki nem érdekelt,én toltam egy kicsit jó volt megvolt a hangulata de az orosz nyelv nem az erősségem.Úgy hogy még kordonban befejeztem,sőt bele kezdtem a magyarosításába,de nem voltam kitartó,de viszont nem egy nagy dolog mert benne vannak az eredeti küldik is és ugyebár azok már le vannak fordítva csak össze kéne valahogy illeszteni.Egyébként be vannak sűrítve benne a küldik szövege a régik közé,2-3 mondatos küldik vannak néha több de nem vészes,2-oldalt megcsináltam aztán hagytam a fenébe.
https://www.youtube.com/watch?v=XPXZGHJ1dSs Bocs nem akarlak semmire rá szedni félre ne érsd.Irtam azf·i· csoportnak is de vissza sem írtak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- GARANCIÁLIS BONTATLAN MINDEN MACBOOK AIR M4
- Tyű-ha Lenovo Thinkpad X1 Carbon G8 Profi Érintős Laptop 14" -50% i7-10610U 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- Vadiúj számlás garanciás szupergyors hálókártya
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus TUF Gaming M3 GEN II gamer egér
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest