- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Carlytoo: Pánikszindróma #3
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Pánikbetegség, szorongás
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
h8core
csendes tag
válasz
Antonius1978 #18546 üzenetére
Azt csak akkor találod meg, ha befejezted a a skadowsk elleni bandita támadás küldetését, legalábbis úgy emlékszem, mert mikor vége az ostromnak és megölted a bandita vezéreket ,egy zsoldossal kell beszélni aki felvilágosít, hogy az undergroundban találod ezt a dokumentumot. Én eddig közvetlen a elején találtam meg balra egy beton kordon mögött, de hogy ez pontosan melyik x laboratórium arra nem emlékszem. Szóval lehet van még ezen kivül is dokumentum az undergroundban, ha igen arra én is kiváncsi vagyok
Valaki nem tudna nekem egy olyan mentést küldeni, amikor vége a bandita támadásnak, még mindig ott tartok, már napok óta szenvedek vele, csal ez a rohadt gép, hiába nyirok ki mindenkit, csak úgy magától be spawnol pár banditát a bárba és megáll a küldetés. ez igy rohadt idegesítő
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Formula-1
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- E-roller topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen videókártyát?
- Apple MacBook
- Fogyjunk le!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Garancia! Steam Deck OLED 1TB Kézikonzol!
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest