- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hubai1979
őstag
Én a dmx móddal játszottam már,csak nagyon nehéz fokozatra volt állítva,automatikusan ,amit nem tudtam levenni könnyebb fokozatra.Az elejével játszottam ,tetszett nagyon.Az egyik helyen beszéltem egy öreggel,adott egy poharat,én meg mondom kipróbálom ,hogy mit csinál.Mihelyt használtam,lekerültem a pokolba vagy hova.
Ott volt egy láda ,felvettem a tartalmát,de hiába volt náélam szervoruha ,meg hatcsövű gépágyú,20 métert nem tudtam haladni.Úgyhogy ráuntam egy óra után és abba hagytam.Meg játszottam egy olyan móddal is amibe ilyen 8. utas a halál filmből azok az élien nyálas szörnyek voltak benne.Csak az meg bugos volt ,10-percenként kidobott,úgyhogy azt is töröltem.De egyébként rengeteg jó mód van a csernobilhoz..
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Milyen TV-t vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Búzasörrel nyitnak Európa felé a Xiaomi villanyautói
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik
- Tényleg ilyen gyors a Wi-Fi 7?
- Horgász topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- GoPro Ultra Wide Lens Mod - Hero 13 akciókamerákhoz
- Lucky Miner, Bitcoin Miner, LV07, 1TH/S, 25W fogyasztással, Win 3.125 BTC Bitcoin Crypto Solo Miner
- Lenovo Quectel EM05-G FRU szám: 5W10V25829 DELL WWAN DW5825e-eSIM WWAN modemek
- Gamer márkás erős kezdő alapgép - HP OMEN by HP Obelisk Desktop 875
- Whell stand pro Logitech
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest