Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Pajac: PassMark - Intel Core2 Quad Q9400
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
FeketePok
tag
válasz
rétisün #11207 üzenetére
Suni mar leirtam valahol a SNIPER-ben levo 6 tagu alfa csapat osszetelet,a boss -nal van M-60-as geppuska,es mindig exobam flangal,van egy sniperes ficko az hoszu kabatban szokott lenni es az az Arctic sniper van nala,van meg 2 ficko Rg-6 vagy micro-MGL granatvetovel,es meg van 2 ha jol emlekszem valami HK gepisztolyal amit soha nem lehet eladni mert olyan tavcso van rajta amit nem lehet leszerelni -altalaban ezeket doboma zold ladaba - .Amit tudni kell meg roluk,hogy piszkosul pontosan lonek nagyon tavolrol nem szamit ejel van vagy nappal,viszont sok esetben harcba keverednek mas stalkerekkel vagy szornyekkel es akkor elg jo eslyed van egyszeruen elkapni oket,szoval eleg realisan viselkednek.Olyan is volt ,hogy megtamadtak de kozben oket is megtamadta valami szorny vagy banditak es mire odaertem a fele a csapatnak lemorzsolodott.A fonokrol az exot sosem lehet lenyuzni ne is remenykedj,de a nala levo PDA-ert Bagoly mindig ad 5000 rubelt.
Amia modban levo bugokat illeti nem talalkoztam meg sem a Sotet volgyben jellemzo Renegatos buggal sem a Pripyatban levo talad meg a holttestet buggal sem Metros konyvtaros hulye spawnolasi buggal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Western Digital Black 500GB 3,5"-os hdd-k (
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Dell Precision 7740 Workstation 17,3", i9-9980HQ, 32GB, RTX3000 6GB
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN T7 FSP 650W
- Kèszleten levő VGA-k! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 i5-6GEN I 8GB I 256-512SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest