Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• FeketePok

tag

Suni kosz az infot.
    Na gyerekek megcsinaltam a Sotet erdo palyat ,kerem szepen az apalya egy rosz vicc inkabb Serious Sam mint STALKER.Ahoz hogy nyamvadt 3 dossziet megkapj ki kell irtani kb.50 renegatot,azutan a foldalatti reszben kb 30 ugynevezett zombit - geppisztolyos sznorkot meg verszopot hihi - es amiutan megkaptad a dossziekat jon a hab a tortan: 3 burer,legalabb 5 szuper verszopo es a csucs az a metro 2033-bol kolcsonzot konyvtaras szornyike.Ami meg szebb volt az egeszben az az,hogy miutan vegaztem es visszmentem Zatonba a palya betoltes utan egy csapat alfas es 7 bandita kozott talaltam magam,legalabb 5 szor toltottem vissza az autosavet amig megtudtam csinalni.
    Egy dolgot nem ertek ,nem tudom mi tortent de a sotet erdos palya ota az egesz jatek piszkosul elkezdett lagolni - amit azelott sosem csinalt - peldaul olyakat csinal hogy elhuzom az egeret es a jatekban kesletetve reagal,hogy mi lett meg en sem tudom de igy lassan idegbajt kapok ha nem talalok megoldast.
    Ja es mig valaki mondana vegyem visz a video beallitasoka ,mar megtortent DX-11-rol visszavettem statikus megvilagitasra de a lag az maradt,egyszeruen nem ertem atirhatott a palya valamit a config fajlokban?

Új hozzászólás Aktív témák