Hirdetés
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
tolts.hu
őstag
up
-
tolts.hu
őstag
Rendvédelmi tagozat a legújabb felirat az egyenruhán?
-
tolts.hu
őstag
-
tolts.hu
őstag
válasz
Viki-1414 #75 üzenetére
Nagy vonalakban.
Valaki tudna mesélni az alapkiképzésről? 2005-ben 4hetes volt. 2hét bent lakás, 2hét úgy hogy hazamehetsz.Mennyit kell futni? A felvételin és az éves felmérőn 2km-ert terepen (tehát hegyoldalban, nem futópályán).
Az alapkiképzésen rengeteget futottunk, minden reggel 5.30-kor 2km. Volt olyan is hogy TV kör, az 4km. Illetve elfutni a János hegyi kilátóhoz 10km. Rengeteg sorakozó van, alakizás, fekvőtámasz stb. Fegyverekkel való ismerkedés, lövészet, tanóra is van egy kevés, a 4.hét után vizsga ezekből.milyen erőnlét szükséges? Ha nem akarod végigszenvedni a kiképzést, jó erőnlét kell.
Pszichológiai teszt milyen? Egész délelőttös tesztek, kb.sztem 1000oldalnyi.
Miket kérdeznek utána elbeszélgetésen? Ha jó lett a teszt, nem sokat kérdezősködnek, ha nem akkor sokat, plussz rajzoltatnak stb.
-
Viki-1414
újonc
Sziasztok! Jövőre mennék az NKE-RTK-ra. Februárban jelentkezek majd, de lenne pár kérdésem. Valaki tudna mesélni az alapkiképzésről? Mennyit kell futni? milyen erőnlét szükséges? (Nem vagyok jó futó, de igyekszem.) Pszichológiai teszt milyen? Miket kérdeznek utána elbeszélgetésen? És utolsó sorban a motivációs beszélgetés hogyan zajlik?
-
pockhome
senior tag
Mekkora röhej, és csak most vettem észre...
Tavaly jelentkeztem NKE- HHK üzemeltetésre, 370 pontom volt, valamivel több.
A 2013-as határok alapján gondoltam nem lesz gond, hisz akkor 320 körül volt a határ.
Tévedtem, emelkedett 60 ponttal, ami annyira nem is meglepő, hiszen akikkel találkoztam a fizikális felmérésen, sokan mondták hogy 1-2 emelt 90+%-os érettségit tettek, mivel azelőtt nem sikerült a felvételijük.Szóval ami kicsit szerintem vicces, hogy az idei ponthatár visszacsúszott ~330 pontra, én meg gondoltam ha tavaly nőtt, idén is fog, így nem adtam be, plusz elkezdtem dolgozni a szakmámmal...
Ez az én kis történetem, de már mindegy
-
Legly
újonc
Sziasztok!
Én az idén fogok kezdeni a NKE-RTK-n és szeretnék egy kis segítséget kérni, a NEPTUN rendszerrel kapcsolatban.
Hol tudok rá regisztrálni? Mert a ösztöndíjas szerződésemen illetve a beiratkozási lapomon is meg kell adnom a NEPTUN azonosítómat és semmilyen ötletem sincsen. :/
Remélem pár hasznos tanácsot tudsz ajánlani, előre is köszön a válaszodat!
Üdvözlettel
Legly -
tolts.hu
őstag
Mik vannak!
Mikor még én jártam 2005-től, nem lehetett üdítőt, kaját a padra rakni, mondván hogy ez nem büfé. -
pockhome
senior tag
-
MrArelyn
újonc
Azért lenne jó tudni, hogy nagyjából mikor, mert előre kéne megvennem a repjegyet, de igy látatlanban nem akarom.
-
MrArelyn
újonc
Annyi kérdésem lenne még, hogy május 9-11-én el kell repülnöm Magyarországról, és a fizikai illetve, ha az sikerül a többi vizsgálat idoponjába ez utközhet-e? bacsabi
-
bacsabi
újonc
Köszi, az infokat, továbbá terveztem még, hogy megyek MSC-re, és nem tudom, hogy érdemes-e,(elhelyezkedés, fizetés, munkakör, stb szempontjábol) mert néztem a mesterképzéseket és felkeltették az érdeklődésem, persze ez még eléggé távol van, de nem árt előre tervezni
-
tolts.hu
őstag
Hello, én már lassan 10 éve felvételiztem akkoriben ezek voltak:
- állj rá a 2km-es távra futás terén, jó lenne terepen, mert ott sem egyenes pályán kell futni, hanem az Rendőrtiszti (ma NKE) területén (12ker. Farkasvölgyi út) hegyoldalban, illetve az alapkiképzésen is rengeteg futás lesz, terepen is, tehát nem árt ha szokod.
-pszicho: egy délelőttnyi tesztre számíts + elbeszélgetésre. Érkezz kipihenten, esetleg vigyél red bullt, limonádét, csokit stb.
-bűnügyi szak, csak leírom mire számíts, hogy ne érjen csalódás:
a tanulmányaid nagy részét jogi tantárgyak fogják kitenni, utána pedig ha végeztél, valószínű hogy bűnügyi osztályon vizsgáló leszel, ami főként papírmunka, rengeteg akta, kihallgatás, stb. -
bacsabi
újonc
Sziasztok,
Idén szeptembertől szeretnék járni NKE- RTK-ra, bunugyi, vagy gazdasági nyomozó szakra, és a tesztekröl szeretnék pár infot megtudni. Rólam elég annyit, hogy volt már egy probálkozásom az eltén infon, de igazábol csak azért mentem oda, mert hagytam magam annak idején lebeszélni a nyomozo szakról, amit alapbol akartam. Most igy három év után eldöntöttem, hogy mégis oda megyek, és az utóbbi egy hónapban elkezdtem edzeni rá.
Többen irtátok, hogy az eröléti felmérő nem para, viszont én ezelött kvázi semmilyen sport/mozgással kapcsolatos tevékenységet nem üztem. Januártól járok le edzeni, és mondthatni elég jól megy. Közbe iktattam futást is, kb heti 2x 20 percet, és nem tudom, hogy elég lesz-e a szintfelmérőhöz (a futástol jobban parázok, mint a többi résztől.) .
Továbbá a pszichológiai felmérő felöl szeretnék érdeklődni, hogy mi várható, mennyire forgatják az embert, meg kell-e attól tartani, vagy az olyan, hogy felkészülni nagyon nem lehet rá, ugyis ott derül majd ki.
Mind ezek mellett, nekem is -2 alatt van mind két szemem, egy fél dioptria eltéréssel, továbbá refluxom van és enyhe laktoz érzékenységem. Nem tudom, ezek mennyire befolyásolják a végkimenetelt.
Ennyi lenne, amúgy elég komolyan veszem a dolog, heti hat nap edzés, meg odafigyelek az étkezésre mellé stb.U.i.: sorry az esetleges helytelen ékezetek miatt, csak angol a billentyüzetem.
-
xors
senior tag
Na voltam a KTK nyílt napján ma, volt egy pár újdonság, de nagyrészt csak a honlapon lévő infokat mondták el. Kicsit gáz volt, hogy annyian voltak, hogy nem fértek be az emberek a terembe, ezért kitalálták, hogy egy másik terembe majd streamelik az előadást. Ez mind szép és jó lett volna, csak nem tudták a hangot megoldani... Már-már úgy voltam vele, hogy segítek nekik, de aztán inkább levonultam az előadóba és beálltam a fal mellé nézni élőben
Most, hogy megtudtam a ponthatárokat, kicsit azért elszomorodtam, mivel ennyire nem vagyok jó tanuló
Úgyhogy jövő héten megyek a rendésztudományi karra is nyílt napra, meglátjuk ott mik az esélyeim.
-
Andris837
senior tag
Sajnos személyes problémák miatt nem tudom folytatni az egyetemet.
Aki még oda jár annak erőt, egészséget és kitartást! Örülök, hogy része lehettem az egyetemnek... Sajnos csak rövid ideig. Remélem a jövőben még visszatérhetek és befejezhetem amit elkezdtem.
-
xors
senior tag
Sziasztok! Nekem még ugyan 3év az egyetem, de már most nézelődök hogy merre felé mozduljak el. Érdekelne, hogy mi a véleményetek az egyetemről? Nemcsak a rendészeti szakról, hanem a közigazgatás tudományiról is. Mit is tanulnak pontosan, és hol lehet elhelyezkedni közigazgatás szervezői diplomával? Legfőképpen a nemzetközi szak érdekelne, mivel kéttannyelvű gimnáziumba járok. Csupán annyi bökkenő van, hogy nem tervezek angolon kívül másik nyelvből nyelvvizsgázni, mert nehezen megy a német. És ugye nemzetközi szakra két nyelvvizsgát követelnek meg alapból...
Elnézést a láma kérdésekért, de a honlapon lévő információkból nem sokat értettem meg pontosan -
Andris837
senior tag
No megvolt az első nap. Basszus elfáradtunk mire felértünk a T3-ba.
Szépen meg is töltöttük a termet, voltunk vagy 150-200-an.
Ma folyt. köv. Megismerkedünk a BV. tanszékkel is. -
Andris837
senior tag
Tárgyfelvétel megtörtént, beiratkozás szeptember 1-én - a már említett - T3-ban lesz reggel 8:00-kor.
Várom már...
Új hozzászólás Aktív témák
- 70mai Omni 4K - körszem-őrszem
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Peugeot, Citroën topik
- Total Commander
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Politika
- A kereskedőknek elege van a Visa és a Mastercard díjaiból
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Külpolitika
- További aktív témák...
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest