Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
Akahash
csendes tag
-
Akahash
csendes tag
thenksz a linket, amit javasoltal annak van nemi bokkenoje. Ha ugyanis a dx9.0c-d van fenn - alapbol a rencer azt rakta fel - akkor nem enged mast felrakni /winxp-sp2/. Drivert csereltem vagy 10 -et. Asszem winxp-sp1 lesz a dologbol....de azert erdekes, hogy a masik gepen u.e az oprencer, de a kari az ati, es ott minden ok...khm.....
Akahash -
VladimirR
nagyúr
mifele driver van fent? windoze alap? mert az nem tud ogl-t, csak a d3d van benne
ha igen, akkor tolts le innen ([L]http://nvidia.com/[/L]) egy forcwave (aka detonator) drivercsomagot
szerk.: #4 ne legyel mar nevetseges, a rtwc megy a tnt2m64-emen is, raadasul xpsp2+directx9.0c komboval
[Szerkesztve] -
Akahash
csendes tag
Olyan gondunk van, hogy haloban szeretnenk nyomni az rtcw-t, de a kovetkezo a bibi:
Az egyik gepen nem igazan indul el a gamma. a hiba: could not load openGL subsystem. Az erdekes az, hogy directx 9.0c van fenn, v.mint gef3ti200-as a kari. Driver fenn van...nem etem, mi a bibi, mi az hogy not load???...mé nem tolti be?
Help me.
Thxadv:
Akahash
Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
- One mobilszolgáltatások
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
- Last Epoch
- iPhone topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Dell Precision M6600 (működik, de alkatrészként hirdetem)
- BenQ Zowie XL2586X+ Profi eSport, 600 Hz-en!
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Boya BY M1/AV Jefe TCM-100 lavalier mikrofonok
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Asus ROG Strix G G531GT - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5 9300H - 16GB - Win11 - GTX 1650 - MAGYAR
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi