- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tonnara di Scopello
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SPDeluxe1.0
aktív tag
válasz
Csiborbogár
üzenetére
Azt nem t'om hogy melyik szinten nyomom :B ,de azt tudom hogy most tartok a Karthago alatti város ostrománál,itt most pusztult el a 10csillagos parancsnokom rekord 73 éves korában.A szopás az,hogy nem csata közben ölték meg,hanem az ámokfutó saját harci szekereim gyúrták szét a csávót :( ,aki egyben a frakcióvezetőm is volt.
A BI-vel nem játszottam még,ahhoz kell az eredeti RTW?Nekem ugyanis a gamma csak virágbolti verzióban leledzik jelenleg. :) -
SPDeluxe1.0
aktív tag
válasz
Csiborbogár
üzenetére
Így is lesz,mert hamarosan rendet teszek a Scipio-srácok soraiban,naa,az egy nagy henteléssel fűszerezett orgia lesz ;] Meg amúgy is Róma nekem még nagyon messze van,a kékeknek meg viszont csak néhány területeük van,és megint elpusztult egy frakció lesz :)
-
SPDeluxe1.0
aktív tag
válasz
Csiborbogár
üzenetére
Attól függ hogy izgibb-e,hogy a csajokat csak kiírtani lehet? :)Csata előtt/után egy laza party a lányokkal feature nincs a gammában?
-
SPDeluxe1.0
aktív tag
válasz
Csiborbogár
üzenetére
Pont ezt csinálom,Észak-Afrikában már csak én vagyok jelen a Szeleukida harcosaimmal,és a római Scipio srácokkal.Gyakorlatilag mostmár nincs is nagyon jelen semmilyen frakció a B-J-S-SPQR seregeken kívül,mindenkit kiírtottunk ;] ,még 2 Gall falu,és Briton falu vár a sorsára,ja meg még egy Amazonok által lakott falu,ezt most találtam tegnap este fenn északon :).Asszem a következő lépésem az lesz,hogy egy kicsit odalépek a kiscsajoknak pár kör múlva
-
Dade
tag
válasz
Csiborbogár
üzenetére
De, csak most másik játékkal!

Sok a jó gém!
Dade -
R3ĐßuŁŁ
őstag
válasz
Csiborbogár
üzenetére
Hát ez engem is zavart! De nem csak ennél a gamenép van csalás! Gondolj csak a need for speed 2 vagy az 1-re! Vezetsz vagy fél percel és ha valami nagyon szar autójuk van akkor is behoznak! Pedíg te az elején simán leelőzted őket!
Ez lehet nem is csalás hanem valami bug! 
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
válasz
Csiborbogár
üzenetére
Elég bonyolult de ha visszaolvasol ott már megtárgyaltuk egy párszor!

-
Sidaries
őstag
válasz
Csiborbogár
üzenetére
Ugyanúgy ahogy a simában van egy file amit moddolni kell és menni fog. Most nem tudom melyik, de ha visszaolvasol akkor biztos megtalálod. Én már megcsináltam. Ha írsz a mailcímemre esetleg még a filet is elküldöm.

-
R3ĐßuŁŁ
őstag
válasz
Csiborbogár
üzenetére
Passz...
De szerintem nézz utána a hivatalos Barbarian invasion honlapon! 
-
Veanor
csendes tag
válasz
Csiborbogár
üzenetére
Valóban taktikusabban játszik de azért szúrja a szemem mikor ostromnál a fa falon belül elkezd oda-vissza rohangálni a seregével én meg halomra lövöm az onagerekkel meg az íjászaimmal...
-
lil' tom
csendes tag
válasz
Csiborbogár
üzenetére
mikor már kinyitad az utolsó félszemű nyomorék csecsemőt is, hiszen ezekből még príma kerekesszékes-harcosok válhatnak!

-
lil' tom
csendes tag
válasz
Csiborbogár
üzenetére
ja. a Görög Birodalom Kr. e. 224-ben: Tarsus, Mazaka, Ancyra, Sinope, Nicomedia , Pergamun, Sardis, Halicarnussus, Rhodos, Antiochia, Byzanthion?, Tylis, Campus Getae, Porolissum,Aquincum, Segestica, Salona, Apollonia, Bylazora, Thessalonica, Athén, Spárta, Corinthos, Larissa, Thermon, Tarentum, Croton, RÓMA, Capua, Arretium, Arminium, Segesta, Messana, Szirakúza, Lylibaeum
huhhhhhhh...

-
lil' tom
csendes tag
válasz
Csiborbogár
üzenetére
igen. igy van ... a barbároknál meg hamar elfogynak a katonáid + gazdaságod se túl erős!
megvennéd?
steelheart:
nem köll peccselni fölrakja maga az 1.4-est
-
becksim
aktív tag
válasz
Csiborbogár
üzenetére
Jujj!

A BI-ben az unitok skinjei ha lehet, még rondábbak, mint az eredetiben. Csiricsáré, rikító szinek, stb.
Főleg az RTR 6.x csodálatos grafikai kidolgozottsága után érezni a hatalmas minőségromlást!
Szerintem... -
badbrother
aktív tag
válasz
Csiborbogár
üzenetére
Esetleg próbálj meg mindent letakarítani a régi Rome installból. Lehet hogy tesz valamit a Documents and Settings mappába is az Applicationök-höz, aztán az zavar be. De esélyesebb a codek probléma, amit már említettek.
-
Sidaries
őstag
válasz
Csiborbogár
üzenetére
Van valami windows codec amit a játék talán meg is kérdez, hogy akarod-e telepíteni. Azt felraktad?
-
valaky
tag
válasz
Csiborbogár
üzenetére
Az utólsó bekezdésben levő tipp nekem is jól jön, szörnyen bosszantott, hogy néha felvásárolta a (főleg vezér nélkül kóricáló) csapataimat. Mindig a legnagyobb szükség idején persze...
-
lil' tom
csendes tag
válasz
Csiborbogár
üzenetére
telis-teli

megveszi a zsoldosaimat is
a legjobb parancsnok útközben halt meg egy gályán Sidonból

szomorú, nem?
-
KPepe
senior tag
válasz
Csiborbogár
üzenetére
üdv!
Szerintem a legegyszerűbb, ha Te magad módosítod a
Rome - Total War\Data\world\maps\campaign\imperial_campaign\descr_strat.txt
file-t.
És itt értelemszerűen átírod a nonplayable csoportból a népeket a playable csoprt közé. De ugyanolyan szóközkihagyással. -
badbrother
aktív tag
válasz
Csiborbogár
üzenetére
Nem tudom, én csak a ''RTW Uncut v.0.8''-ot találtam az általad adott linken, ami játszhatóvá teszi a többi népet is, ez meg egy exe file, magától installálódik, és azt mondja közben hogy:
''Please choose the same language version like the game.
It's not possible to install both translations at the same time.
Please enter your Rome directory as install path.
We adwise you to make backup copys of these two files:
[ROME-Verz.]\DATA\WORLD\MAPS\CAMPAIGN\IMPERIAL_CAMPAIGN\DESCR_STRAT.TXT
[ROME-Verz.]\DATA\TEXT\CAMPAIGN_DESCRIPTIONS.TXT''
Magyarán ezt az utolsó két file-t fogja felülírni, ezekrööl kell másolatot csinálni. Amúgy önmüködöö. Nem tudom, te mit töltötél le. -
badbrother
aktív tag
válasz
Csiborbogár
üzenetére
Akor adj egy linket honnan töltötted le, és lefordítom neked a laírást, ha nem tudsz angolul!
Az fel sem merül bennem, hogy nem próbáltad elolvasni.
-
badbrother
aktív tag
válasz
Csiborbogár
üzenetére
A magyarításhoz nem tudok hozzászólni, a .txt-vel meg felül kell írni a már meglévöö ugyanolyan nevüü .txt-t. Valahol a Data könyvtárban lesz, vagy keresd meg, mittudomén.
Azért elöötte mentsd el a régit. -
becksim
aktív tag
válasz
Csiborbogár
üzenetére
Ha elfoglalsz egy várost, egy-két évig még magas az ''unrest'' ami felnyomja az elégedetlenséget. Ez fokozatosan lecsökken, de a nagy létszám és az épületek hiánya miatt még mindig lehet gond.
A megoldás, ami nálam jól szokott működni: Foglaláskor mindíg elviszem a fél népet rabszolgának (igy nem veszik el az adójuk, átkerülnek a jobban bebiztosított városokba). Még bennmaradok az inváziós sereggel egy kicsit, míg lemegy az unrest (kb két kör elég szokott lenni), és utána lehet templomot, csatornát, stb építeni, lesz rá idő, hisz jóval kevesebb a populáció. -
R3ĐßuŁŁ
őstag
válasz
Csiborbogár
üzenetére
Bővebben: link
Ezt már egyszer én is kérdeztem!
[Szerkesztve] -
roley16
tag
válasz
Csiborbogár
üzenetére
Ehez egy mod kell.
a total war online-on megtalálod a letöltések között valahol
Bővebben: link -
KPepe
senior tag
válasz
Csiborbogár
üzenetére
A vezetőd tulajdonságainál van egy 'Influence' névre hallgató - zöld tumákkal jelzi a mértékét. Úgy vettem észre, hogy az minél magasabb, annál nagyobb nyugi van a városban.
Namármost ha egy jó magas befolyással bíró vezető költözik át az örök vadász mezőkre, akkor bizony elkezd hupákolni a pórnép
A lázadásra van pár ügyes megoldás
A keresőbe beírod, hogy lázad, tuti megtalálod, most nem emlékszem a hsz számra. 
Szerk.: R3ĐßuŁŁ
Szívesen
[Szerkesztve] -
R3ĐßuŁŁ
őstag
válasz
Csiborbogár
üzenetére
Nem kell az egész világot elfoglalni csak 50 várat és rómát!

-
Dade
tag
válasz
Csiborbogár
üzenetére
Az igazat megvallva nekem is hiányoznának a fejlettebb egységek és épületek,ezért részesítem előnyben a római frakciókat.

Próbáltátok már az RTR 6.0-át?
Tegnap felraktam,kipróbáltam de még nem szoktam hozzá,hogy 10 körön belül betámad valamelyik ellenségem.
Van még mit csiszolni a tudásomon.
Dade -
KPepe
senior tag
válasz
Csiborbogár
üzenetére
Az egész világ nem is kell, mindössze Róma, és 50 tartomány.
Szerintem pedig azért kerüljük a ''barbár'' népeket, mert elég nehéz normális gazdasággal is a játék, nem még azzal is kínlódni
-
Sidaries
őstag
válasz
Csiborbogár
üzenetére
Nyírd ki a többi rómait. Kitört a polgárháború. Innen jó a játék.

-
Calibos
addikt
válasz
Csiborbogár
üzenetére
. Numidiakat kereskedőpartnernek tartogatom. Inkább a Sciipiok bajlódjanak velük, na meg a egyiptomiakat nem akarom szomszédnak.
-
Calibos
addikt
válasz
Csiborbogár
üzenetére
Valamilyen kereskedelmi eszköz lehetnek, ha az egérrel rámész és csinálsz egy jobbklikket add róla infot.
Hoplitákat egy dologra tartom csak jónak! Város védésre, illetve a kapukörzésére jók. De nyílt csata terepen nagyon hasznavehetetlenek. Mire elérnek hozzám, 3-4 íjász egységgel az őrületbe kergetem őket. Könnyű lovassággal hirtelen oldalba kapom őket…aztán pánikszerűen menekülnek.
Na ha várost támadok akkor hopliták ellen van ám szopás, ahol hopliták vannak a városban, legalább 3 íjász egységet, vagy többet, vettek be. Különben kész öngyilkosság ellenük megindulni.
Tegnap előtt, egy 2200 fős ellenséget, aminek a 40 százaléka hoplita volt egy jóval kisebb hadsereggel szétaláztam. Igaz hogy 5-6 íjászt vetettem be...na meg volt 2 Onangerem. -
Calibos
addikt
válasz
Csiborbogár
üzenetére
Carthagot én is elfoglalom még az elején kell mert a sciipiok is akarják maguknak. Carthágon kívül mást nem nagyon szoktam, délen az egyiptomiak miatt nem terjeszkedek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Yettel topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Napelem
- Androidos fejegységek
- Torrent meghívó kunyeráló
- Starlink
- Szélvészként hasít a Kingston nem gyenge kapacitású SSD-je
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro max 128GB gyári független névre szóló számla 6 hónap jótállás!
- PNY RTX 5080 16GB GDDR7 ÚJ videokártya 3év garanciával. (Beszámitás)
- Honor Magic8 Lite 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- MSI Ventus2x 16GB RTX 5060Ti Új videokártya,3év garanciával.
- 16" MacBook Pro M5 MAX 18C/40C/48GB/2TB - BONTATLAN ÚJ (BOLTI ÁRA: 2.1M FT) // BESZÁMÍTÁS: OK
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4770K / GTX 1060 6GB /16GB RAM /250SSD + 500GB SSHD
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5128, 100% Akksi
- Honor laptop i5-12500H / RTX 2050 / 16GB RAM / 512GB SSD / 2K kijelző Erős, prémium gép!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ez lehet nem is csalás hanem valami bug! 

De szerintem nézz utána a hivatalos Barbarian invasion honlapon!