Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke farmerzsebe
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdésed a témában feltennéd, kérlek olvasd el az alábbi ÖSSZEFOGLALÓT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nokia123
aktív tag
Sziasztok! A roborock s5 max ára felment? Mert nem ez az összeg szerepelt ha jól emlékszem. Az s6 került ennyibe nem? http://xiaomishop.hu/robotporszivok
[ Szerkesztve ]
-
nokia123
aktív tag
Sziasztok! Tudnátok abban segíteni hogy a IRobot Roomba 980 mekkora a szívóereje mert nem találom sehol mert állítólag minimum 1.800 Pa kel lennie ha szőnyeg is van a lakásban. Nagy teljesítményű Li-Ion akkumulátor van benne de mekkora kapacitású?
-
nokia123
aktív tag
Amit a lidl ben lehet kapni a silvercrest robotporszívó arról tud valaki valami információ hogy jó vagy sem?
-
nokia123
aktív tag
Sziasztok! Most ezen gondolkozom hogy megrendelem innen [link] de létezik hogy Magyar menüs volna ahogy írják.
-
nokia123
aktív tag
Sziasztok! Kérdésem az volna a mi a külömbség a két robotporszívó között? Xiaomi MiJia Roborock S50 (Mi Robot 2 ) és a Xiaomi Roborock 2 S55 és árban is van köztük 10-12 ezer Ft a S 55 javára. Én csak annyit találtam hogy a Portartály űrtartalma az S50 0.3 L S55 0.48 L. Ennyi volna csak?
-
nokia123
aktív tag
válasz Williamgrant #5958 üzenetére
Köszi. De az még érdekelne hogy egy felső kategorizált iRobot Roomba 980 robotporszívó ki tud váltani egy átlagos hagyományos porszívót?
-
nokia123
aktív tag
válasz Williamgrant #5948 üzenetére
Szia! Elolvastam az összefoglalót de nem jöttem rá hogy miért nem ajánlottátok az Electrolux gépet. Bocsánat de leírnád hogy pro kontra STB.
-
nokia123
aktív tag
Sziasztok! Robotporszívó vásárláson töröm a fejem a feleségemet szeretném meglepni vele meg magamat is mert utálok porszívózni ami általában az én feladatom. Kinéztem ezt a Electrolux Pure i9 de elég húzós az ára. Amire használnánk az laminált parketta középen egy nagyobb szőnyeggel és kisebbikkel, alapterület az 54 m². A lényeg hogy ne legyen azért buta jó szívóerővel rendelkezzen a szőnyeg miatt, és a programozhatóság.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Teszt Roidmi EVE CC - könnyűszerrel
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Bemutató ILIFE V5S Pro robotporszívó
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Teszt Samsung PowerBot VR9000 robotporszívó teszt
- Hír CES 2024: Ez itt a robotporszívók új királya?
- Blogbejegyzés Akciófigyelő: Ez egy olcsó robotporszívó, de ahhoz képest erős
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest