Hirdetés
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
Új hozzászólás Aktív témák
-
bobace
addikt
Közben írtam a Gardenának és már válaszoltak is, nem is reméltem.
A töltőállomás elhelyezésénél fontos, hogy a vezetőszál mentén a közlekedési folyosó oldalon(Szembe állva a töltőállomással a vezetőszál bal oldala – narancssárgával jelöltem) a töltőállomás előtt min 1 m-ig biztosítsuk a 135 cm szabad területet, hogy a kalibrációt a készülék megfelelően el tudja végezni, illetve a vezetőszál a töltőállomás előtt min 1 m-es vonalon egyenes irányban fusson.
Így a másik, eredeti képen B-vel jelölt variációt javasolja kicsit eltolva. -
bobace
addikt
Na jó, akkor nem ásom le egyből a vezetőt, hanem eljátszok vele, hogy mit bír (elsőre egy 20-60cm bontással a 30-50 helyett), jobb ötletem nincs, főleg az alábbiak miatt:
Vicces ellentmondás nekem, hogy a telepítési videóban 60 centis folyosón is átvezette a vezetőt 40-20cm eloszlásban vagy 30-30-ban..
Illetve a használatiban is azt írja, hogy: Ha az átjáróban van telepítve vezetőhuzal, a határolóhuzaloknak legalább 60 cm/24 hüvelyk távolságra kell lenniük egymástól. Az ilyen átjárókban történő fűnyíráshoz használja a Folyosónyírás funkciót.
Ez a 60 centi a kalibráláshoz csak a vezeték elején (X méter?) kell, hogy meglegyen, és utána már nem érdekli? -
bobace
addikt
Hogy a 150-155 az faltól falig a hely.
Lejön belőle egyik oldalt 25 centi járda, másik oldalt 25 cm szegély. Szóval a füves rész 100 cm. 10-10 centit elhagyok a határolóval, hogy a széléig lenyírja, akkor marad 80 centi a két határoló között.
Ami 10-el kevesebb, mint a minimum, amit kér.
A kérdés, hogy van-e benne 10 cm játék. Mert azt írja, ha nincs meg a 60 centi, már a kalibrálás se megy végig.
Érdekes amúgy, mert külföldi telepítős Gardena videókban nem 30, hanem 20 cm a minimum távolság.
-
bobace
addikt
Sziasztok!
Bepróbálkozom itt is, hátha tud valaki válaszolni.
Egy Gardena smart sileno 250 gépet telepítenék otthon a hétvégén, és gondolkozom, mi lenne az optimális vezetőszál elhelyezés, hogy a kép jobb alsó sarkában levő beugrást is nyírja (ha nincs ott vezetőszál, nem tudom direktben odaküldeni ugye). 1,55 méter a teljes szélesség, a valós szegélyek közötti távolság csak 1 méter.
Ezen A és B verzióban gondolkozom.Helyezhetem 'A' módon oda az állomást? Mert azt írja a kezelési útmutató, hogy 60 centimétert kell hagyni a bal oldalán a határolótól, de nem igazán jön ki a matek.Határoló 10 cm a szegélytől, onnan 30 cm a vezetőig, onnan 60 a másik határolóig és onnan 10 cm a szegélyig, az már 110 cm sajnos.Vagy lehet ott rögtön ilyen szűk folyosó vágást alkalmazni? Esetleg a vezető egyik oldalán legyen csak 20 és a másik oldalán 60 cm? Vagy 30 és 50 cm is elfogadható?Vagy B opció tud működni egy középre helyezett vezetőszállal, mint a folyosókban?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Netfone
- Elkészült az SMIC 5 nm-es node-ja, de a kínaiaknak haszna nincs rajta
- Milyen monitort vegyek?
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Apple asztali gépek
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I HDMI I W10 I CAM I Garancia
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Apple iPhone SE 2020 64GB független, fekete
- ASUS ROG Z890 MAXIMUS HERO + i7 Core Ultra 265KF + 48GB DDR5 8200Mhz + 2TB SSD
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest