Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tannoyfan
tag
Hirtelen kellett valami, tavasszal felülvetem, és a kábelt igazítom majd, nem végleges megoldás. Valójában csak egy ötlet azoknak, akik hasonló cipőben járnak. Tavasszal vettem mosott homokot, mert az egyik terület kicsit megsűllyedt, azt gondoltam kompenzálni vele. Volt, ahol sikeres lett a beavatkozás, ebben a sarokban túltoltam, megfojtottam a füvet. Azóta folyamatosan ásás volt, ez most megoldotta, tavasszal az újrainduláskor már rendben lesz, nem marad a háló.
A kábelt is el kéne ásnom, jelenleg a szellőztetés sem megoldható miatta, én az évente egyszer szellőztetek csoportot képviselem, így még ráér a dolog
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- 100.000 ft -tól Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ASUS ROG Strix G18
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G6: i7-8G I 16GB I 256-512 SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest