Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tannoyfan
tag
Hirtelen kellett valami, tavasszal felülvetem, és a kábelt igazítom majd, nem végleges megoldás. Valójában csak egy ötlet azoknak, akik hasonló cipőben járnak. Tavasszal vettem mosott homokot, mert az egyik terület kicsit megsűllyedt, azt gondoltam kompenzálni vele. Volt, ahol sikeres lett a beavatkozás, ebben a sarokban túltoltam, megfojtottam a füvet. Azóta folyamatosan ásás volt, ez most megoldotta, tavasszal az újrainduláskor már rendben lesz, nem marad a háló.
A kábelt is el kéne ásnom, jelenleg a szellőztetés sem megoldható miatta, én az évente egyszer szellőztetek csoportot képviselem, így még ráér a dolog
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2253,95% Akkumulátor
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3370,94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest