- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- antikomcsi: Celebtanya - Farm VIP V.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Bevezetés a wokok világába
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- weiss: Pant* rant
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sh4d0w: Palpatine - A Terv
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiskokó
veterán
válasz
pechtamas #1399 üzenetére
Helló
Azért lett a 800-as (bár utólag már lehet bánom vagy nem is tudom hosszútávon mi lett volna a jobb)
SZóval mert, a H500 az csak Wifis, és nincs a GSM modul. Ezért annak teljes Wifi lefedettség kell az udvarban, így egyszerűbbnek találtam Simkártyával mobilnetről üzemeltetni mint a wifivel szórakozni.
Viszont a csavar az benne, hogy nem cserélhető a SIM benne, így arra az adatcsomagot majd évente a Segway-től kell megvásárolni (azt írja Vodafone-os kártya van benne)
Ezt előre nem tudtam, nekem jobb lett volna ha saját netezős SIM-et rakok bele.
Bár állítólag a Segwaynél sem lesz vészes az előfizetés, valami évi 15ezer ft körül. De ezt még nem tudom, az első év ingyenes.A szegélyeknél változó, van amikor jól csinálja van amikor kicsit kihagy vagy túlmegy.
A gyári ajánlás szerint 15cm-re kell a szélétől beljebb vezetni a feltanítás során.
Én 10Cmrt tartottam kb és így elég jó.
Fal mellett pontatlanabb, gondolom a rosszabb GPS jel miatt.Amúgy, az hogy mekkora méretű szimplán üzleti fogás, mert a nagyobbak sem tudnak egy töltéssel több területet levágni és semmiben nem tud többet, csak többször tölt és kész. Viszont az APP úgy van megcsinálva, hogy ha a 800-asat vetted akkor 801m2-t már nem engedne neki bevinni. Szóval ez csak szoftveres korlátozás.
A terület betanításánál kell nagyon oda figyelni, mert az apró korrigálásokat, hogy egyenesen vezesd végig a terület szélén, ő utána képes sokkal határozottabb irányváltásra, amikor tanuláskor szinte meg sem mozdult a gép csak egyenesen ment, de mivel belenyúlsz balra jobbra ő azt elmenti csak a Mértékét rosszul, vagy nem is tudom.
Nem tökéletes, de azért meg vagyok vele elégedve. Mivel az utcán így is vágom a füvet, így az a plusz 5perc amíg végig megyek ahol kihagyta, semmiség.
De összességében ha ránézel mégis szép vágott , gondozott képet ad a fű!
Új hozzászólás Aktív témák
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Trollok komolyan
- Mobil flották
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hálózati / IP kamera
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Építő/felújító topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- BESZÁMÍTÁS! MSI H510M i5 10500 32GB DDR4 960GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest