Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Kiskokó

veterán

válasz pechtamas #1399 üzenetére

Helló

Azért lett a 800-as (bár utólag már lehet bánom vagy nem is tudom hosszútávon mi lett volna a jobb)
    SZóval mert, a H500 az csak Wifis, és nincs a GSM modul. Ezért annak teljes Wifi lefedettség kell az udvarban, így egyszerűbbnek találtam Simkártyával mobilnetről üzemeltetni mint a wifivel szórakozni.
    Viszont a csavar az benne, hogy nem cserélhető a SIM benne, így arra az adatcsomagot majd évente a Segway-től kell megvásárolni (azt írja Vodafone-os kártya van benne)
    Ezt előre nem tudtam, nekem jobb lett volna ha saját netezős SIM-et rakok bele.
    Bár állítólag a Segwaynél sem lesz vészes az előfizetés, valami évi 15ezer ft körül. De ezt még nem tudom, az első év ingyenes.

A szegélyeknél változó, van amikor jól csinálja van amikor kicsit kihagy vagy túlmegy.
    A gyári ajánlás szerint 15cm-re kell a szélétől beljebb vezetni a feltanítás során.
    Én 10Cmrt tartottam kb és így elég jó.
    Fal mellett pontatlanabb, gondolom a rosszabb GPS jel miatt.

Amúgy, az hogy mekkora méretű szimplán üzleti fogás, mert a nagyobbak sem tudnak egy töltéssel több területet levágni és semmiben nem tud többet, csak többször tölt és kész. Viszont az APP úgy van megcsinálva, hogy ha a 800-asat vetted akkor 801m2-t már nem engedne neki bevinni. Szóval ez csak szoftveres korlátozás.

A terület betanításánál kell nagyon oda figyelni, mert az apró korrigálásokat, hogy egyenesen vezesd végig a terület szélén, ő utána képes sokkal határozottabb irányváltásra, amikor tanuláskor szinte meg sem mozdult a gép csak egyenesen ment, de mivel belenyúlsz balra jobbra ő azt elmenti csak a Mértékét rosszul, vagy nem is tudom.

Nem tökéletes, de azért meg vagyok vele elégedve. Mivel az utcán így is vágom a füvet, így az a plusz 5perc amíg végig megyek ahol kihagyta, semmiség.
    De összességében ha ránézel mégis szép vágott , gondozott képet ad a fű!

Új hozzászólás Aktív témák