Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Zaied: Logitech G7 Laser vitarendezés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- sh4d0w: Nyitlocker
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ventur@
senior tag
JJ: Nem történt semmi
. Nekem valamitől átváltott a kép máshoz, aztán mire visszataláltam magamhoz, ott állt az autóm a pálya szélén, gázt meg hiába adtam egyszerüen az autó meg sem mozdult
(megposhadt a rizs?
).Neuro: Részben egyetértek azzal amit leírtál: több gyakorlás = kevesebb baleset (remélhetőleg
), de...még mindíg azt veszem észre a futamokon, hogy amint zöldre vált a lámpa szinte mindenki nyomja neki, mint süket a csengőt és utána 100%, hogy jön a balhé. Ez eddig minden futamon így volt (totál mindegy, hogy most az adott versenyző, aki bajt okoz, milyen vezérlővel megy!) és így is lesz amíg az: első kanyarban kell eldönteni mindent szabály fog érvényesülni.Részemről a hétvégi történések itt le vannak zárva. Örülök, hogy túl vagyok ezen a &@#*&@ (síííp) pályán és többet nem kell rajta menni
(nagyon remélem a köv. idényben kimarad Macau
).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- Gigantikus átalakulásra készül a Vulkan API
- Melyik tápegységet vegyem?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motoros topic
- Synology NAS
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Elden Ring
- További aktív témák...
- Gyümölcstartó hibátlan állapotban eladó
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" Ryzen 5 4680U 6magos! 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Nekem valamitől átváltott a kép máshoz, aztán mire visszataláltam magamhoz, ott állt az autóm a pálya szélén, gázt meg hiába adtam egyszerüen az autó meg sem mozdult
(megposhadt a rizs?
).
), de...még mindíg azt veszem észre a futamokon, hogy amint zöldre vált a lámpa szinte mindenki nyomja neki, mint süket a csengőt és utána 100%, hogy jön a balhé. Ez eddig minden futamon így volt (totál mindegy, hogy most az adott versenyző, aki bajt okoz, milyen vezérlővel megy!) és így is lesz amíg az: első kanyarban kell eldönteni mindent szabály fog érvényesülni.