Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
TannerHUN
üzenetére
Akkoriban még nekem sem volt, az LFS-t is egy jó ismerősöm vette meg.
De aktiváló kód nélkül nem tudom mit lehetne...ezt azoknak kellene rendezni akiktől vetted. Mert nálam a mail-ben ott volt, azóta kétszer vagy háromszor aktiváltattam már, egyszer pedig költözés miatt megszünt az internet szolgáltató email (azzal regisztráltam még az rFactor-t), és az miatt ment egy levelezés, hogy regisztrálják be az újat.
Nem volt soha semmi gondom. Igaz jelenleg is használok 'tört' példányt, egy két mod eleve telepítővel jön, és azok mennek külön mappába, az eredeti verzió-ban meg csak válogatott cuccok vannak (de tök mindegy).
Új hozzászólás Aktív témák

- Apple MacBook Pro 14" (2021) M1 Pro - 32GB/1TB / 91% akku - Újszerű - 12 hónap garancia
- Lenovo Thinkpad x13 (i5 10th, 8 GB, 240 SSD) AkciÓÓ!
- Corsair Vengeance RGB 64GB (2x32) DDR5 6000Mhz for AMD // Számla // Garancia//
- HP Eltebook x360 1030 G2 tablet+laptop (i5 7th, 8 GB, 128 GB SSD FHD) AkciÓÓ!
- iPad 10 Eladó Újszerű GARIS!! INGYEN CSOMAGKÜLDÉS!!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4384
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- AlzaErgo ErgoArm D65BN Essential
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest