- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: A fapados NAS tuningolása
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőtA Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
junkhead
aktív tag
válasz
bognaranik #42170 üzenetére
A nyáron ugyanezt végigjátszottam, OTP-s dollár számláról Revora csak átutalással tudtam átteni a dollárt, dollárt zsebbe, és onnan váltottam eurora. Revo és OTP is költéget számolt fel, 500 dollárnál összesen 20 euro körül.
Most ugyan ezt megint el kell játszanom csak nyáron pár forint volt USD/Euro árfolyam, most 30 körül.
OTP-nél USD kártya nincs. -
kw3v865
senior tag
válasz
Szerintem jobban jársz most (amikor épp relatíve erős a forint), ha OTP-s forintos kártyával fizetsz (ha van ilyened is). Utazás előtt aktiváld a középárfolyamon történő váltást (külön kell bekapcsolni netbankban). A tapasztalataim alapján az jobb árfolyamon vált, mint a Revolut. A kedvezményes váltás havi limitje 300.000 Ft.
-
TrollBalint
addikt
válasz
Ez egy jó megoldás, de arra figyelj, hogy válts előre eurót, ha hétvégén is akarsz fizetni, mert akkor más a költsége a váltásnak. Illetve, nem tudom mennyit tervezel költeni, vagy meddig maradsz, de ha az ingyenes csomagban vagy, akkor havi 350.000 Ft-ot válthatsz sarc nélkül.
Az OTP-t nem tudom hogy van, én a helyedben rákérdeznék (lehetőleg írásban, hogy később legyen nyoma és tudjál mire hivatkozni, ha mégsem úgy volt). Vagy megkeresni az oldalon, hogy a devízaszámlánál hogy van.
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB ZALMAN I3 NEO Chieftec 650W
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest