- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőtA Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
izisz
senior tag
válasz
fokukac #16255 üzenetére
Nekem pl a fizikai revolute huf, virtual1 usd, virtual2 eur, virtual3 gbp pénznemes.
Így Curve alá be van pakolva mind + a magyar Huf alapú kártyám. És mindenhova csakis a Curve száma van megadva (online, fixen), meg fizikailag is azzal fizetek. Vásárlás előtt Curveben átpöccintem a kártyát a szükséges deviza típusúra. Vásárlás után pedig a Curve "Cash" kártyát pöccintem be. Így bárki bárhol lenyúlná a curve kártya adataim, akkor is csak "dev/null"-hoz férne hozzá, semmit nem ér vele. Kb firewallként kezelem a curve kártyát :D plusz a revolute "rétegen" is csak korlátozott mennyiségű pénzt tartok. Ill. itt egy "takarékmalacot" (Vault) is állítottam egyfajta észrevétlen megtakarítás céljából.
(Míg csak 1 virtual volt ingyenes, addig a fizikai revolute devizanemét váltogattam curve alatt; és a virtuál fixen usd volt; de több virtuállal már ezt sem kell)
Nálam csak spotify elöfizetés annual, az persze mindíg csuklik, hisz elsöre nem tudja levonni a havi díjat ("Cash" az aktív, dev/null) Ekkor beavatkozok kézzel de ennyi a "kényelmetlenség" csak.
Fizikailag így elég a Curve-öt hurcolni. Ha ellopnák/elhagynám, elég csak azt tiltani az appban.
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Google Chrome
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bluetooth hangszórók
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- További aktív témák...
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest