Hirdetés
- GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
 - GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
 - Pajac: Hámozott narancs
 - sziku69: Szólánc.
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai

- 

LOGOUT
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új) 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

kornél1
aktív tag
válasz

blueMerle

üzenetére
						és az pl mit befolyásol ha iylen sokat használtad d most jo? 20 egész jo ár, de tegnap elköltöttem 15öt szal most nekem sajna nem megy, de ha meglesz még lehet alkudok rá

nem, a mobilosboltok jol tuladnak rajta, a magánszemélyek adják tapasztalatom szerint aranyárba... 9110ért kérnek 28k-t meg hasonlo

- 

fullextra
tag
válasz

blueMerle

üzenetére
						Kedves BlueMerle!
ne keseríts el!

na nembaj már nagyon régóta vártam ,hogy végre legyen egy gyári állapotú 8910-em, itt tulajdonképpen a pénz nem számított
 .
Gondolom a Tiédet Szlovákiában adtad el, arra jöttem rá ,hogy már csak Mo.-on ilyen nagy a kereslet a használt és retro telefonokra, semelyik másik EU-s tagállamban nem láttam egyetlen egy GSM boltot sem
 , pedig elhihetitek, kerestem!!!
na mindegy a fő az ,hogy ez az első e-bay-es vásárlásom és a héten jön DHL-el ,a várva-várt 8910-em
 .
további szép napot - 

válasz

blueMerle

üzenetére
						Ráadásul végre megtanultam "üzletelni". Persze odafigyeltem a kölcsönös boldogság elvére. A másik fél maximális megelégedésének adott hangot a válaszleveleiben. Megértem a lelkesedését, a Nokia 7650 egy igazi klasszikus. Előfordulhat, hogy kisidő múlva idegesíteni fog a hiánya.
Azonban kárpótol a gyönyörű állapotú Ericsson R320. Jobban örülök neki mint a Nokia 3650-nek. Nem arról van szó, hogy bajom lenne a 3650-sel. Semmi gondom vele, remek telefon, tökéletesen működik, állapota kifogástalan, és egy csomó hasznos dolgot pakolhatok bele, de a szívem mégis az R320-tól dobog gyorsabban. Annyira szép. A gombjai tökéletesek, semmi kilazulás, vagy beragadás, a telefon testén sehol egy sérülés, csak az antenna gumiborítása töppedt meg egy picit. Eme régi modell összeszerelése kiváló. A formatervétől kis csillagok röpködnek a szemem előtt. Imáááááááááádom.
Valaki adjon nekem egy érvényes T-Mobilos sim kártyát! Please! Használni akarom!
Nem hallom a multimédia dübörgő mp3-as hangorkánját, és nem látom a csili-vili mp4 képorgiáit.
Pityegő monohangok csipogják az egyszerű üzenetet, a telefon telefonálásra való. És erre az R320 tökéletes.
A Nokia 3650 a "játékszer" szerepét kapta meg. - 

Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
 - Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
 - Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
 - Dell 14 Latitude 5440 FHD IPS i7-1365U vPro 10mag 32GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
 - FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

.
 , pedig elhihetitek, kerestem!!!
 .