- Út a Korea turistaparadicsomba, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bepe79
addikt
válasz
Stimpy001 #3012 üzenetére
De nem beszéltünk meg mindent, engedtessék már meg nekem, hogy elkérhessem tőle a tracking number-t, hogy ne őt kelljen zaklatnom utána, hanem egyszerűen nyomon tudjam követni, hogy hol jár a cucc, vagy épp mi történik vele. Szerintem ez az ő jól felfogott érdeke is. Jah, és amiket ide beraktam, azok a másik eladónak mentek, ezzel is eddig kb 2-3 üzit váltottam csak, és ebben ő is kérdezett tőlem, hogy milyen töltőt kérek, és hogy megfelel-e az újrafújt műanyag. De mégha 2-3 üzinél többet is szeretnék váltani, egy eladónak szerintem kutya kötelessége nem úgy állni a dologhoz, ahogy azt te látod, hanem mindent megtenni azért, hogy a vevő elégedett legyen, ezt meg minimum, amit leírtam, mert ez meg e-bay szabályzat ráadásul (tracking number). Ha én így állnék az emberekhez, vagy így kommunikálnék velük, elég vacak életem lenne, és egy darab barátom nem lenne, csak internetes vevők max, ha pedig egy cég így áll a vevőihez - akár idehaza, akár külföldön - , elég hamar felkopik az álla. Na mindegy, ez az én véleményem, nem muszáj velem egyetérteni.
P.S.: pont itt írta valaki tegnap, hogy ő meg idehaza akar venni asszem' T68-at valami hasonló bunkótól, aki még elvárja, hogy a vevő menjen hozzá házhoz, meg ő hívogassa, meg lekezelő vele, stb. Hát nem. Ő szolgáltat, és én / mi fizetek / fizetünk érte, nem én vagyok érte / értük, hanem ő/ők értem. Úgyhogy nálam, amikor elpattan a húr, nagyon gyorsan elküldöm az ilyet a jó édes anyukájába.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Milyen videókártyát?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kiegészítette processzorflottáit az AMD
- Metal topik
- Apple asztali gépek
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- Ingatlanos topic!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15v Tervező Vágó Laptop -65% 15,6" i7-10850H 16/512 QUADRO P620 4GB
- Szép! Lenovo ThinkPad P53s "Kis Tervező Vágó Laptop" -65% 15,6" i7-8665U 32/512 QUADRO P520 2GB FHD
- Zalman ZF9225ATH AMD CPU hűtő
- MSI NX8600GT-E (MS-V091) PCI-E videokártya
- Asus P5QE Retro alaplap, + Xeon X5450 CPU, + hűtő
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB // Számla+Garancia //
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD vilbill, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest