- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
KSparrow
őstag
válasz
meroly #19552 üzenetére
engem is elfogott nemrég a láz, hogy kéne retrózni.. Vizsgák után tervezem, hogy megcsinálom az összesítést. Azaza minden telefonról IMEI, típus, life timer, esetleg fotó... Hacsak nem ment meg valaki, attól félek, ott fogok pusztulni
De meg kell legyen, azt se tudom, hány darab van, azt se, hogy mennyit költöttem rájuk... Ez így nem szép dolog tőlem, mint a gyűjtemény tulajától
És a már beígért-betervezett kamerateszteket is el fogom végezni, nagykerből rendelés, és felújítás, pillanatragasztózás, minden lesz
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Bomba ár! HP ProBook 450 G3 - i5-6G I 16GB I 128SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gar!
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Rampage SHIVA DeepCool 750W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3294
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest