Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
selenge
tag
válasz Magnum_ #9609 üzenetére
igen nem jelentkeztem, akartam is írni, közbejött kis gebasz... asszonynak a foga kicsit több pénzt vitt el mint vártuk, így a telefonra szánt pénz is odalett majd februárban.... gondolom úgy is lesz majd neked, vagy valami hasonló finomság... fáj érte a szívem
ettől függetlenül komolyan gondoltam, viszont ha van neked, akkor elfogadom[ Szerkesztve ]
SZIASZTOK, ÚJ VAGYOK ITT! HOGY VAGYTOK? - Nyomd meg a CapsLock-ot!! - HUUUUU, KÖSZI, MOST MÁR NEM KELL TARTANOM A SHIFTET!
-
-
.bruszli.
senior tag
válasz Magnum_ #9758 üzenetére
Korrekt...gondolom ezek a gyári állapotú,full tartozékos vételi árak...
(#9759) KSparrow
Itt az már nem megoldás...akkor aztán tényleg semmi nem látszana.
Gondolom elég régóta rajta volt már a fólia,meg nem is lehetett túl jó minőségű...mert én ilyen durva ragacsmaradványt még nem láttam. Legalábbis a kép alapján elég erősnek tűnik....ja és szóljatok ha kell olcsón egy kanna besugárzott hangya !
-
arkades
senior tag
válasz Magnum_ #9805 üzenetére
Köszi szépen. Ezek szerint ennél a típusnál nem működik a dolog
Valami ötlet esetleg, hogy lehetne gyorsan leellenőrizni, milyen telefont is rejt a készülék ház? Nekem még nincs meg a készülék, csak az eladó mondta, hogy zöld a világítása, de tényleg mindenhol kéket írnak. Most ugye nem tudom mi a helyzet.[ Szerkesztve ]
Каждый дрочит как он хочет.
-
arkades
senior tag
válasz Magnum_ #9808 üzenetére
És pszili8
Na szóval, megkértem az eladót, hogy üsse be a kódot és írja meg mit írt ki.
Az eredmény: v5.30 25-01-02 nsm-2. Ezek szerint a ledek lettek cserélve. Lehet, hogy egy-két led tönkre ment, és mivel régen nagyon drágák voltak a kékek, ezért kicserélték mindet zöldre.[ Szerkesztve ]
Каждый дрочит как он хочет.
-
-
Earl_Muttley
őstag
válasz Magnum_ #9984 üzenetére
Teljesen igazad van ebben!
Én pl. most 8210et szeretnék, már gyűjtögetek egy felújítottra.
Az én esetem a 6310ivel az hogy felajánlás, törött a kijelző, romos a ház, de működik, hívást indítottam róla, kiment rendesen. A simát meg beleöltem még az X8ba.
Kiszámoltam, hogy életem nyolc évéből kilenc és felet töltöttem apa háborús történeteinek hallgatásával - Louie élete
-
-
Earl_Muttley
őstag
válasz Magnum_ #10129 üzenetére
Egy évig élj csak a vízműveken, nagyon rossz környék már az, ez mind tapasztalat, de ott pitibb dologról volt szó és ezt tették. De már szerencsére nem lakom ott.
De köszi h szólsz.pszili8: Annyira gyerekes mint amit egy akkor 15 éves srác követett el? Ismertem, és elmondta több embernek. Persze nem lett belőle semmi, mert azóta elköltözött ő is. Rá 1 hétre.
De volt olyan is hogy belőttek az ablakon a földszinten, az egyik házba gránátot is bedobtak már.
Kiszámoltam, hogy életem nyolc évéből kilenc és felet töltöttem apa háborús történeteinek hallgatásával - Louie élete
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Samsung S22 256GB garanciális újszerű állapotban eladó!!
- Microsoft Surface Slim Pen 2 és töltő eladó !
- Ubiquti Nanobeam M5 2DB irányított antenna
- A++ kategória! DELL P2418HZm - 24" IPS / 1920x1080 / MATT / pivot / win hello face // GARANCIA +SZLA
- +monitor+ i5 4570 /8-12-16GB DDR3 / 240GB SSD /takarítva, telepítve / Lenovo M73
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest