- Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Az e-sport napistenének ajándéka: Lamzu Inca gamer egér
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- No Voice in the Galaxy
- Rap, Hip-hop 90'
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
rolandg
tag
Szia!
Március óta használom szinte naponta. Nagyon szeretem, és eszembe sincs lecserélni, pedig azóta és addig is több eszköz is volt a kezemben. Tényleg olyan írni, rajzolni rá, mint ha papírra írnék, és ez máshol egyszerűen nincs meg. Nagyon sok kütyü megfordult már nálam, de ez egyszerűen olyan prémium érzés, amit ritkán tapasztalni. Az egész teljesen ZEN, minden kézre áll, minden olyan, amilyennek lennie kell. Ja és imádom az online meetingeken, hogy real time tudok rajzolni és megmutatni a többieknek egy skiccet. Ez béta funkció, de egészen jól működik, és nagyon hasznos.
A kérdéseidre a válasz:1. Kicsit sem lassult be. Sőt, rendre jönnek olyan funkciók, amelyek hozzátesznek a működéshez. Például utáltam, hogy mindig meg kellet adnom, hogy melyik ceruzát akarom használni, most az új jegyzet hozza az előzőleg használtat. Tudom, kis dolog, nekem tetszik.
2. Én is számlára vettem, de az áfa bukó.
3. Egyszerre egy jegyzet lehet nyitva. Viszont abban kezel lapokat, kezel oldalakat, és vannak layerek is, ha szerkeszteni akarsz. Nagyon jó az egész, ahogyan ki van találva. Lehet a dokumentumok között másolni, de nem multitasking.
4. A kézzel írt szöveget text módba alakítja át. Ott tudod szerkeszteni, ha hibázna, és el tudod küldeni e-mailbe, szöveges üzenetként. Tehát szerkeszthető marad. Olyanokat tud, hogy ha bekezdéseket csinálsz, vagy felsorolást, azt is támogatja, de alapvetően szöveget támogat. Lehet persze PDF-esíteni, de én arra használom, hogy például lejegyzetelek valamit, és átalakítva megküldöm a kollégáknak. Vagy ha olyan helyen vagyok, ahol nehéz laptopot használni, kézzel tudok dokumentum törzsszöveget írni, amit később belemásolok a dokumentumba.
5. A/5 az oldalméret, de valóban nagyítható, de alapvetően ebben gondolkodj.
6. Lamym nekem nincs, én a gyári radírozós tollat vettem. Klasszul rögzül mágnesesen, megfelel a céljaimnak, és nagyon jó a fogása. A tollhegy kopik, kb. 2 havonta cserélem úgy, hogy elég aktívan használom. Adnak 9 hegyet hozzá (a tollhoz), és utána is lehet rendelni.
Mióta nekem van, már 3 ismerős rendelt: látták nálam, kipróbálták, megtetszett, és mindnek meg is van azóta is.
Remélem tudtam segíteni.
-
tsilver
aktív tag
nálam 2 hétig volt
3. nem multitask de tudsz egyikből a másikba másolni csak sokat kell hozzá nyomkodni
4. nem tudsz rM-asztali progiba javítani. TXT-ben is tudja küldeni ha emailt küldesz belőle.
mindkettőben el tudod menteni kézzel és gépelt írásban is de mindkettő csak pdf.
5 felület akkora amekkora a tablet nincs kiterjesztése (legalábbis én nem találtam)P.s. én visszaküldtem és note 3 lesz belőle. eszméleten minőségű eszköz jó kézírás érzés, de nekem a szobám túl sötét nyáron meg nem akartam világítani állandóan ezért lesz belőle Note 3 háttérvilágítással.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Pro 12,9 hüvelykes128gb wi-fi (4. generációs)+ üvegfólia
- MacSzerez.com - iPad Air M1 / 5. generáció / 64GB / Wifi / Pink / Garancia!
- szinte új iPad 2022 (10. generációs) Wi Fi 64GB silver ezüst Apple garancia
- szinte új iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi + Cellular 128GB silver ezüst
- szinte új Apple Pencil C (USB C) garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3083
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest