Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csomi68
újonc
Szia! Nem, csak egyszer jelentkeztem be a BÉTA verzióra, a első két készülék garanciális cseréje után már csak a normál frissítéseket kapja meg a készülék!
Írtam az ügyfélszolgálatnak, egyenlőre csak sablon szöveget kaptam, hogy biztosan jól jelentkeztem be, meg szinkronizálta már ma? A készüléket szinte állandó szinkronizáláson hagyom, hiszen minden nap több órát használom és hagyom, hogy azonnal szinkronizáljon minden asztali és mobil alkalmazással hiszen ezért is vettem ezt, mert így mindenhol látom, látják a rajzaimat, módosításaimat! Írtam nekik választ, most várok kb megint 24 órát a válaszra, azóta nem merek dolgozni a készüléken! A hétvégi két napon vesztett el mindent!
Remélem csak sima tárhely hiba történt, és vissza tudják állítani az adatokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Saját hszek?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sorozatok
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- foobar2000
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Új Apple Pencil (2nd gen)
- Újszerű Asus ROG Flow i9-13900H NVIDIA RTX4050 ROG Nebula QHD+ DCI-P3 Pantone gamer laptop tablet
- Szép állapotú Apple iPad Air 5 M1 64GB, Wi-Fi + Cell, 90% akku, 12 hónap garancia!
- Szép állapotú Apple iPad Air 5 gen M1 64GB, Wi-Fi, 97% akku, 12 hónap garancia!
- Újszerű Apple iPad 10th Gen 64GB, Wi-Fi, 99% akku, 12 hónap garancia!
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 5600MHz KF556C40BBK2-64
- Apple iPhone 17 Pro 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4567
- Apple iPhone 17 256GB Sage Karcmentes állapot 100% akku (65 ciklus)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest