- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2026
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- potyautas: Imádlak Bulgária
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
szokeadam
csendes tag
Szia!
RM2-m van már több éve, illetve egy Boox Note Air 3C egy hónapja kb.
A különbség nagyjából az, amit többen is leírtak már korábban.
Mivel én sokat olvasok és jegyzetelek is, (és elhagytam a Kindle Oasisem...) az volt a koncepcióm, hogy ezt egy szerkezet meg tudja oldani 2 az 1-ben.
A kézírás "élménye" egyértelműen és határozottan jobb a ReMarkable esetében. Viszont a Boox olvasóként jobban funkcionál, sokkal testreszabhatóbb, több egyéni lehetőség van benne, illetve van háttérvilágítás is. A mapparendszerezés a ReMarkable-ben szintén kifinomultabb, de funkcionalitásában a Boox is ugyanaz. A Boox-ot ha csatlakoztatod Drive-ra, automatikusan menti a jegyzeteid.
Szóval én elégedett vagyok a Boox-al, de ha kizárólag jegyzetelni kellene, akkor valószínű maradtam volna a RM2 mellett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Pad 8,7 64GB, Wi-ti, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 M5 1TB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S11 Ultra 14.6 512GB wifi 100%-os akksi 3 ciklus
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9 8.7" WIFI 64GB 4GB RAM Graphite ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Samsung Galaxy Tab S10 FE / S10+ / S10 Ultra / S11 / S11 Ultra tablet új BONTATLAN 3év garancia
- LG 32UN880K - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- Apple iPhone 16 Pro 128 GB Natural Titanium 2027.01.28-ig ISTYLE Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest