Aktív témák

• PeliScan

addikt

Halihó! :)

Igen, tény h feszegeti a PH fórum határait, de az utóbbi időben a közösségi témák annyira elszakadtak a HWktől, illetve remélem több nálam tapasztalt fórumtag akad, így reménykedve nyitom a topicot.

Igen-igen szeretnék már egy ideje egy 1979-80-81 évjáratú Mitsubishi Sapporot. Most találtam egy elfogadható árút, csakhát az állapota... :o főleg a karosszéria rohadt, meg az index/fényszóróbúrák igen repedtek-sérültek, belős tér is viseltes, ám motorikusan szerintem jó.

Amit tudok róla;
    '81es, 1.6, 8-9 lityó fogyasztás (ebből gondolom h jó a motor), 13 éve vette a tulaj, 3 éve áll, hol garázsban hol kint, össz 170e van benne, komoly alkatrészcsere/felújítás/generál nem volt az elmúlt 13 év alatt.

A kérdés az lenne, hogy igényesen, szépen rendbehozatni a karosszériát (lakatolás, fényezés, búrák kicserélése, esetleg a díszlécek is) mennyibe kerülne szerintetek?

Válaszaitokra nagyon számítok, mert úgy néz ki hamar kéne dönteni h kell e vagy nem. Nekem ilyen téren (karosszéria, lakatosmunkák, fényezés) semmi tapasztalatom (lévén első autó lenne) nincs, bármilyen véleményt, tippet, ötletet szívesen fogadok!!

[kép]
    Bővebben: link

Aktív témák

Hirdetés