Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- janacsi: Kasztrendszer?
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Victoryus: Thomson 43UC6306 tv
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joe.36
addikt
válasz
Linkin1994 #987 üzenetére
Nekem se... Nevetséges...
A barátom Telekomos Redmi Note 12 Pro már rég kijött !!! -
Ba cy lus
addikt
válasz
Lalikiraly #995 üzenetére
-
-
Ba cy lus
addikt
válasz
Lalikiraly #993 üzenetére
És? Most mit vársz?
-
Én most filózok ezen a telefonon, de a kamera nagyon nem győzött meg, igen pocsék videó-felvételt készít
-
kishoris
tag
válasz
Linkin1994 #989 üzenetére
Ha átállítod a régiót akkor sem frissül?
(Nekem ez volt a megoldás a 12X-en.) -
snooze
veterán
válasz
Linkin1994 #989 üzenetére
még nem kapta meg a 14et meg a hypert sem..szolgáltatosok nem kapkodjak el..
-
snooze
veterán
válasz
Linkin1994 #987 üzenetére
valami telekomos rom van fent?régebben az ilyenek csak akkor kaptak frissitést,amikor a szolgáltató kiadta a sok sz..jával együtt,amit alapbol felpakoltak..lehet már nem igy van..
nálam ez van fent: link
-
Linkin1994
senior tag
Sziasztok!
1 update se jött a telefonra (telekomnàl lett véve) ez miért van?Mivel nem az enyém a telefon így nem nagyon akarnàm romolni. -
kishoris
tag
Ugyanezt használom én is.
Közben beüzemeltük párom telefonját, ráengedtük a Hyper OS frissítést és tökéletesen működik minden, nincs probléma a váltakozó háttérképekkel.
Ezen kicsit kiakadtam, nyomtam egy gyári visszaállítást az enyémen és láss csodát, rendesen működik. Itt jön a kérdés, hogy ezt hogy? Amikor az enyém frissült Hyperre azonnal csináltam egy resetet a telefonon és nem működött, most megtettem újra és jó lett. -
migabi24
nagyúr
Sziasztok, fateromnak vettünk ilyen telefont, nem tudom felhívni, 1 csengés után foglaltat jelez, kikapcsoltam ezt a spam funkciót, de továbra se tudom hívni, valakinek van ötlete mi lehet a gond?
-
aelod
veterán
Azt meg lehet valahogy csinálni, hogy ha zenét hallgatok és jön egy értesítés amihez be van állítva értesítési hang akkor ne jelezzen bele a zenébe? Rohadt idegesítő kocsiban pl, vagy fülessel...
-
Ba cy lus
addikt
Nekem a legutóbbi frissítés (1.0.9.0.UNRMIXM) óta a frame drop mintha megszűnt volna.
-
draco31
veterán
-
törölt tag
Elolvastam az 500. után az összes hozzászólást. A reklámokkal kapcsolatban írta a srác, hogy Fájlkezelőben megmaradt neki a reklám. A MIUI vagy Hyperrel kapcsolatban pedig más telefonoknál is valaki azt írja jobb lett, kevésbé merül és gyorsabb, valaki pedig ennek ellentetjét.
-
törölt tag
Sziasztok!
Reklámokat hogy lehet gyomlálni? Hyper vagy MIUI jobb a telefonon? -
FNZ
őstag
sziasztok!
Asszonynak tegnap vettünk egy ilyen készüléket. Kibontás után feltöltöttük fullra, gyorsan ment.
Tegnap este és ma "belakta", feltelepítette a sok alkalmazást, ezért lemerült neki. Felraktam a töltőre, kiírta hogy 67w-os töltés. Kb. 5 perc múlva ránéztem az accubattery programmal, hogy mennyire tölti és azt tapasztaltam, hogy 1000-2000 mAh-val tölti csak, majd merül kb. 500 mAh-val, majd tölt 900 mAh, majd megint merül.
Ez mitől lehet, hogy vártam megint kb 5 percet és csak pár %-ot töltött?Lehet olyan hogy valamelyik alkalmazás "szabotálja" a töltést?
Azért gondolok ilyenre, mert az előző redmi note 9 is ezt csinálta és más összefüggést nem találok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzol Screenshot
- CMF Watch Pro 2 - ebből a poénból többet is ki lehetett volna hozni
- sziku69: Szólánc.
- Ukrajnai háború
- A Xiaomi 15S Pro a Qualcommnak és a MediaTeknek szól
- Cipő topic
- Yettel topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gumi és felni topik
- Saját vezérlőpultot tervezett a Snadragon X IGP-jéhez a Qualcomm
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest