Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• BogyóBP

addikt

válasz Plata #16775 üzenetére

Már több kör fuvart is tettem de akkor se dobta be..Furcsa egy játék. Mindazonáltal azért nézelődök majd hátha kedvez nekem a gép. Utcai banditákba már botlottam nem is egyszer aki segitséget kért aztán lerohantak a lovam és a pénzem miatt. Egy tucat házat kikopasztottam már, hideoutokat is. Ezt a capitale-t nem erőltetem már mert rém unalmas. A sztorit most akarom majd ujra végig vinni ha lesz jobb VGA-m mert nagyon nyögvenyelősen ment a 1060 on, de tényleg elég pacek. Pár dolgot azért áthozhattak volna belőle az onlineba pl a szőrnövekedést. Ugyanakkor fogalmam sincs mire jó a szalon, sok alapvető dolgot pedig tokenhez kötöttek amit nem is értem miért. az elején elindulni onlineba szerintem nagyon nehéz ha nem fektetsz bele pénzt. Nekem nagyon lassan jött össze a 25 aranyrúd, hogy a naturalista kvát aktiválhassam belőle, a tradert már inkább megvettem. A többi kasztot nem ismerem. A vakasszony holdfényfőzőjét se vettem még meg mert az is aranyrúd. Ezek a kincsestérképek is vannak de kb minek. Volt hogy le se spawnolt a láda :D Vannak hiányosságok na. És akkor még a legidegesítőbbeket nem is emlitettem pl füstölgő és lángszóró állatok és emberek random megjelenése.

Új hozzászólás Aktív témák