Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
p a s s e r
őstag
válasz
Triathlete
üzenetére
előbb kipróbálom a magyar lovat, olyat már úgyis vettem, bár nyereg még sosem volt rajta... aztán meglátjuk...
-
Plata
félisten
válasz
Triathlete
üzenetére
Jah csak én IRL a nagy büdös sivatagban lakom.

-
Plata
félisten
Én azt nem értem miért nem lehet békésen csónakázgatni a játékban,tegnap el lettem volna egy kis mászkálással,jól el voltam egy gőzösön,iszonyat sok madarat láttam még valami ritka féléket is,lelőni nem lőttem őket mert úgyis vízbe estek volna.Kedvem támad csónakázni is,de azt sem engedte a játék,Kamassa river-en békésen végig csónakáztam,de Upper montana river-re nem engedett a játék meghaltam,Dakora river-en is alig haladtam és meghaltam.Arról meg le tettem hogy Blackwater-től délebbre hajózni tudjak mert ott mindig megöl a játék.
Nem tudom miért nem lehet csónakázni azon a szar vízen,akkor minek rakták bele ha el van cseszve? -
Mike
veterán
válasz
p a s s e r
üzenetére
Aligátort a sinekről, kerítés mögül nyirtam ki. Az egyik malacot késsel a másikat eltaposta a lovam. Kojot szintén késsel, szarvast puskával, shotival bár a múltkor a shoti miatt a medve tönkrement.
-
Triathlete
senior tag
válasz
p a s s e r
üzenetére
Pumára Turkomannal folyamatosan nyugtatva, úgy mint anno őseink menekülést színlelve, lehetőleg egy jó nagy kört leírva. Szerintem ez a leghatékonyabb megoldás. Kellően messze van a vadállat, hogy a ló ledobjon, Carcano vagy Bolt rifle-lal lövöldözhető. Viszont figyelni kell arra is, hogy van mikor az üldözést feladja, ha elhagyod a területét.
Egyszer próbáltam gyalog, kétszer vagy háromszor haltam, nem tudtam jól időzíteni az elugrást. Egyébként minden legendás állatra a Turkomant használom, azt tapasztaltam ez a legkevésbé ijedős. A Hungarian Halfbred is ugyanúgy "war" besorolásban van, de hamarabb bestresszel. -
sormo
tag
Múltkor beszéltük a két párbajozó nevelését.
Az egyik lelőtte a másikat én elkaptam most lasszóval mondom viszem a sittre de hiába nem történt semmi.
Büntiből ledobtam egy szakadékról...
Most megtanulja, hogy az erőszak csúnya dolog! -
Plata
félisten
Most épp star trek-et játszom és eszembe jutott amit kérdeztél.
Csak a kedvedért steammel le fényképeztem az orion kapitányomat.
Ő egy Orion leányzó,általában nem túl sok mindent szoktak viselni,szandált meg koronát,de neki nincs koronája mert az olyan izé,a szandált meg elhagyta a tengerben.
[kép]
Az egyik legerősebb harci madárral repked,egy Kolasi Siege Destroyerrel.
[kép]
Harci módban másképp néz ki,most épp utazó módban van. -
p a s s e r
őstag
hát kösz... na mindegy, belefér, hogy kicsináljanak... ma mondjuk az igugacouga' lelövését jó messziről kezdtem rbr-el, de 5 lövés nem csinálta ki... megevett...
-
Plata
félisten
válasz
p a s s e r
üzenetére
Változó,amivel épp találkozom vele.
Van hogy kocsiról van hogy gyalog.
Moose-t vagy gyalog vagy kocsiról. Többit általåban gyalog.
Kivéve a coyote azt lóról altatom.Túl cuki hogy lelöjem. -
sormo
tag
válasz
p a s s e r
üzenetére
rohadt ló ledobál.
Én rolling block nagy távcső messziről szoktam csak pontosan kell célozni mert gyorsan lelépnek.(jobb esetben de a nyaligátor még a szigetről is képes átjönni utánad egy hapiért)
Pumát én így vesztettem el , hogy elszaladt mentem utána egy bottal és ütöttem a nyomát... -
p a s s e r
őstag
legendás állatok: ti hogy vadásztok rájuk? én ma gyalog pumáztam, de megölt egyszer... aztán szintén gyalog vaddisznóztam egyet, de az is megölt egyszer... nincs mire felugrani, paint it black sem működik, és unom, mert cink, hogy folyton behalok... lóról kéne inkább? rbr volt, meg repeater...
-
Plata
félisten
válasz
p a s s e r
üzenetére
Hogy ti milyen válogatósok vagytok.

[kép]
Ezen a szerveren 28 karimból 6 pasi,szóval van csaj is.
-
Plata
félisten
Nem gatyában.WoW-ban nincs ilyesmi.

Egyébként meg egy szakállas törpe,akkora szakálla van hogy ha pucér lenne sem látszana semmi szerintem.Néha a szakállával pecázik.
Úgy emlékszem vagy a gatyáját vagy a cipőjét adtam el véletlen és nem vettem észre,ez egy nem akármilyen cucc volt hanem a lehető legjobb,újat szerezni nagyon nehéz lett volna,mivel nem tudtam szerezni csak egy vacakot piacon,abban meg nem mehettem újra raidre.
Írtam egy ticketet hogy valahogy eltűnt,erre kaptam egy levelet hogy ekkor és ekkor eladtam egy vendornak,de visszakapom.Na és ott volt a cucc a levélben.
[kép] -
Mike
veterán
válasz
Triathlete
üzenetére
127 nap után 5 aranyat kaptam, visszaírtam nekik, hogy tartsák meg
-
Plata
félisten
válasz
Triathlete
üzenetére
Hát bántani bánt,de úgy sem foglalkoznak vele,na és ami fontosabb úgysem teszik vissza.
Rockstar support egy nagy nulla.
Blizzard support akkor is segített amikor én csináltam hülyeséget.
Véletlen eladtam a karim gatyáját,írtam ticketet és vissza kaptam. -
Plata
félisten
válasz
bendegruz
üzenetére
Fogalmam sincs,úgy voltam hogy egy napi küldi kész,az a lényeg majd később csinálok még.
Kellett game meat levesbe ezért elmentem vadászgatni,aztán vadászgatásból hegymászás lett.Meg céltalan császkálás.Aztán tele lett a lovam puma medve és farkasbőrrel,ezek támadtak meg,így az indián rezervátumtól gyors utaztam haza a táborba,leadtam bőrt és elmentem moonshine shackba csináltam napi küldit,erre közölte hogy 1 napos sorozatom van és 0.2 aranyat kaptam,csak néztem hogy mi az isten,meg mondtam elég csúnyákat,aztán gondoltam hogy le van szarva és dögöljön meg az összes rohadt tetű aki elbaszta ezt a szar napi küldi dolgot.Eladtam még moonshine-t meg lefőztem egy újabb adagot,de még mindig 1 napos szart írt ki,így elment a kedvem a játéktól és kiléptem.#9866) Mike
Már ez a harmadik alkalom hogy nullázódik a napi küldi sorozatom és nem tudom miért.
El is ment tegnap a kedvem megint.
Tegnap császkálás közben betámadott puma,mentem át a vasúti hídon lóval és ott jött utánam,fejbe lőttem RBR-el és három csillagos maradt. -
Plata
félisten
Tegnap este újra le lett nullázva a napi küldi sorozatom.
Megcsináltam az elsőt kiírta hogy 88 napos sorozat és megkaptam a fél aranyat.
Majd jóval később a következőt ekkor kaptam 0.2 aranyat és kiírta hogy 1 napos sorozat.
-
p a s s e r
őstag
válasz
negyven2
üzenetére
hát, ennek tükrében érdekes, hogy ma valentine-ba mentem érmet gyűjteni, onnan meg az emerald station-re... gondoltam, vonattal megyek... az állomásnál találkoztam valakivel (idióta, mindegy), próbált bántogatni, de nem nagyon ment, közben meg jött a vonat... én felültem a hátsó vagonra, ahogy szoktam, de ő kinyírta a masinisztát, és átvette a kormányt... aztán leszállt, én meg tudtam, hogy magától nem fog elindulni a vonat, előre mentem a fülkébe... ez valszeg nem tetszett neki, nemtom miért, de ez után folyamatosan próbált kinyírni (egyszer sikerült is)... aztán végül feladta...
-
negyven2
nagyúr
A vonat nem random. A vonat általában állomások közelében jelenik meg akkor, ha rajtad kívül nincs más játékos a loading zónád körzetében, vagy ha ugyan azon a vonalon (amiből kettő van), más már nem vitte el, nem töltötte be neki.
A MacFarlane's Ranch-en azért van sok, mert arra aránylag kevesebb a játékos, illetve a New Austin-i vonal közelében is kisseb a játékosok ténykedése (plusz ott csak 3+1 helyen áll meg a vonat, vagyis ennyi helyen tölt be). -
Mike
veterán
válasz
p a s s e r
üzenetére
a vonat total rondom rakódik le meg tűnik el. volt olyan hogy vizezséshez menet Annesburgba még ott volt a vonat, csak megelőztem, de a vízeséshez már soha nem ért oda
-
sormo
tag
válasz
p a s s e r
üzenetére
Én new austinban mentem egy teljes kört lőttem mindenre ami mozgott...
Gyönyörű ez a game nem bírok betelni vele milyen aprólékosan kidolgoztak minden kis részletet. -
p a s s e r
őstag
válasz
Triathlete
üzenetére
hát, köszi, de már lemaradtam...
vonatos: jaja, én valentine-be járok vonatért... tegnap is azzal mentem el nazar-hoz, aki a brandywine drop környékén volt... utána meg mentem egy teljes kört, valentine-tól valentine-ig, csak úgy...
amúgy a netes térkép szerint a vonatok csak a session eleje felé jönnek, bizonyos idő után ritkulnak, vagy el is tűnnek, nem tudom... még nem néztem, de van benne igazság? -
bendegruz
őstag
válasz
Triathlete
üzenetére
ééés ma reggel ott volt

köszi a tippet
-
bendegruz
őstag
válasz
Triathlete
üzenetére
Én voltam arra 3x is tegnap.
Egyszer sem volt ott a kutya sajna. -
Triathlete
senior tag
válasz
p a s s e r
üzenetére
Gyorsutazás Armadillo-ba, majd irány Dél felé, és az út mentén szinte mindig van egy kutya aki ugat.
Ugyanolyan arányban működik ahogy McFarlane Ranchnél jön a vonat gyorsutazás után. -Ha kellene valami vonatos napihoz.
-
Đusty
addikt
Nekem ma először lett meg a teljes napi lista mivel a generalba nem kellett semmi idióta event series. Cserébe egyetlen legendással sikerült csak összefutni. Azért ezen könnyíthetnének valamit így jó ha karácsonyra meg lesz az összes, vagy akkor sem.
-
bendegruz
őstag
ezt a francos kutyát nem találtam én sem ma..
voltam szinte az összes helyen ahol spawnol, de semmi
emiatt nincs meg a mai full streak
holnap, ha időben felébredek még teszek egy próbát, hátha 8-ig még előbukkan valahol -
p a s s e r
őstag
na ki ne derüljön már, hogy háremet tartotok az istállóban...
-
Đusty
addikt
válasz
p a s s e r
üzenetére
-
p a s s e r
őstag
találkozott ma valaki, valahol bólogatós kutyával? amelyik mutatni akar valamit, követni kell és az egyik mai "napi" egy ilyen eb követése... láttam már néha, de nemtom, hol keressem...
-
bendegruz
őstag
Na ezt nem tudtam.Koszi :)
-
bendegruz
őstag
A legendary fényképezés hogy mukodik?
Ma elkabitottam egy bolenyt, utána mintavétel és fénykép.
A fényképét mégsem jelzi, hogy meglenne. -
sormo
tag
válasz
p a s s e r
üzenetére
HALLELUJA!
Armadillo melletti beadta, végre már tudom, hogy létezik az ufo növény. -
sormo
tag
válasz
p a s s e r
üzenetére
persze azt írtátok este 10-től 5-ig.
Csak málnát találok mindenhol helyette. -
sormo
tag
válasz
p a s s e r
üzenetére
hát én nem találom ezt a rohadt agaritát tegnap óta több órát rászántam, megnéztem az összes helyet de nincs.
Rákerestem neten hátha tesco vagy lidl-be van és veszek egy marékkal, de az országban sincs sehol...
-
Mike
veterán
Tegnap belefutottam egy nyomorult medvébe. egyrészt miatta buktam fél aranyat a farkasbőrök miatt, másrészt háromszor megölt mire kinyirtam, harmadrészt mivel sörétessel lőttem, tönkrement. Volt is a fejlesztők anyázása, mert tegnapelőtt a szarvasnak semmi baja nem lett a sörétestől, bezzeg ez a ki*szott medve.

Ezek után kicsit megpörköltem, meg kapott pár dinamitot is. Aztán elmentem Valentineba és összevertem pár npc-t
annyira szar kedvem lett, hogy ki is léptem
és ez olyan maradandó nyomot hagyott bennem, hgy még ide is elsírom, fix nem vagyok normális
-
negyven2
nagyúr
Annyira entsem vagyok elborult, hogy többszáz dolgot craft-oljak a táborba. A legtöbb dolgot loot közben találom. A kisebb részt csinálom magamnak, a még kisebb részt pedig veszem (ezeket nem lehet megfőzni). Plusz a legtöbb esetben csak Health és Dead Eye koktélokat csinálok, d alig használom. Átlagban ezekből 30-35+ van nálam mindig (II szintű Health/Dead Eye)
-
bendegruz
őstag
Ma legendary nap volt.
Még beesett pluszba egy ram es egy beaver…
A legjobb, hogy mind az öt mai legendary új is volt.
Általában ugyanazokat kapom meg amiket már egyszer levadasztam..
De ma igen jól jöttek az újak :) -
sormo
tag
válasz
p a s s e r
üzenetére
Na ez király köszi.
-
p a s s e r
őstag
https://jeanropke.github.io/RDR2CollectorsMap/
én csak akkor veszek collectors map-et, ha napi küldiben van... soha máskor nem vettem... -
sormo
tag
Én is elég sokat játszom vele de mindig kevés a mani.De még csak 177lvl vagyok.Leginkább a bőrök fizetnek jól.
A collectorból gyűjtök de leginkább csak viszi a pénzt, nem adja azokat amikkel meglenne a set.
Van amikből 10 van és mindig olyanokat szedek, pl növényből nem találom az agaritát hiába néztem neten, hogy hol lehet szedni egyszerűen nincs ebből még egyet sem láttam soha. -
Mike
veterán
úgy lett
a trader előtt nem láttam együtt két ezret, igaz a kártyák rendesen vitték a pénz
aztán jött a trader, abból kb 20k, de akkor full posseban vittük a cuccot, naponta összejött minimum 2k
a többi meg szerintem a coinból, meg a többi gyűjthető cuccból, némi trader, de az macerás volt, nem csináltam. aztán jött a moonshine, azt is bevittem naponta
az utolsó frissítés előtt rendesen betankoltam, eladtam már nem emlékszem talán 40 set-et, összesen összejött belőle vagy 18k?
amúgy nem vittem túlzásba, mert lassan 2 éve van online, mégis csak 50k-m, igaz Platát megszégyenítő mennyiségű ruhát vasaroltam össze, amit nem is hordok. nem beszélve a 10 és azon felül kidobált, akár aranyért vett lovakrólúgyhogy végiggondolva a kérdésedre a válaszom a 2 évnyi napi szinten rdr2-zés
-
Mike
veterán
válasz
negyven2
üzenetére
Értem. Hát én nem. Azért van amit craftolok, de azért nem a szívem csücske 100 pia legyártása, nem beszélve a hozzávalók keresgéléséről, amit konkrétan utálok. Már 30k-nál azt mondtam, ez bőven elég pénz, valahogy becsúszott az 50, de különösebben nem hajtottam érte. arany is csak úgy van. csinálgatom a napikat de abból is csak azt amelyikhez kedvem van.
-
negyven2
nagyúr
Én se azért a $40-t csinálom, hanem mert nekem belefér az aktuális játékmenetembe (két három naponta szoktam főzni, ha éppen arra járok). Ott van a Trader is, amit már vagy 4 napja el kéne adjak, de nem volt hozzá kedvem. Viszont én a tonikokat, kajákat inkább craft-olom. Megvehetném én is simán, hiszen pénzügyileg kb. 5x jobban állok mint te, de nekem (ahogy írtam már), beletartozik a játék stílusomba ez a félig nomád életmód. Vagyis elmegyek virágot szedni, meg állatokra vadászni csak azért, hogy legyen mit főzni, sütni (Pl. mindegyik sülthúsból maxon vagyok, és szinte csak malacot eszek (no nem azért, mert így tartom magam távol az arab játéksoktól
, hanem mert ezt lehet a legkönnyeben elhozni a fegyverválasztó tárcsán), illetve néha Big Game-et.Amúgy ismét belefutottam egy Legendary Animal bugba. Konkrétan az, hogy van pár olyan állat amikből bár megvan a garment set, mégis azt írja rájuk, hogy pl. nem nyúztam/öltem meg őket (pedig de), a legdurvbb eddig az egyik medve volt, amira azt írta, hogy fel se fedeztem. Pedig a Study/Track/Photo/Sample az egy LA Protecting-be kaptam meg (ki is írta oldalt, hogy ez és ez megvan), a többit meg utána, mert egyből be is adta, ahol leszedáltam, megöltem és megnyúztam, majd el is adtam, de a listában csak szürkén volt ott.
-
bendegruz
őstag
Viszont belefutottam ma 3 legendásba is
egy puma, egy jávorszarvas és egy medve.. a jávorszarvas majdnem lelépett, de elkaptam
-
Mike
veterán
válasz
negyven2
üzenetére
én nem. baromira nem érdekel, hogy 10 vagy 50 dollár
nem szöszmötölök 40 dollárért ilyesmivel
22 dolláros piát iszom, hogy közel mehessek az állatokhoz, 5,60-as kajával etetem a lovam
úgy iszom a healing és a mutli potionokat amiket megveszek! (4 és 7 dollár) mint a vizetén bootloggert akkor csinálok ha beléjük futok, és nem sietek
supply kedv kérdése, az xp sem érdekel lvl 300 felett (lassan 400 inkább)
az, hogy nem lehet coinozni, na az már jobban zavar, abból lett a vagyon

bár így is mindig 50 ezer körül vagyok pedig már vagy elköltöttem a naturista óta kb 25-30k-t
(4 lovat vettem, rengeteg göncöt, legendarykból is van vagy 10)update
éppen ebben a pillanatban költöttem el piára 800 dolcsit
https://socialclub.rockstargames.com/games/rdr2/catalogue/online/categories/drugs-and-tonics
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- PlayStation 5
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gaming notebook topik
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Dell latitude 5330 i5-12.gen/8gb ddr4/250gb ssd/magyar Bill./új akku (Esztétikai hibás)
- Erőmű Magyar! Lenovo P16 ( Core I9 12950HX 32Gb DDR4 512Gb SSD Nvidia RTX 4Gb video) laptop!
- SONY PLAYSTATION 5 PRO KONZOL, 2TB
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 29 hónap gyártói garanciával
- Elegoo Saturn 4 Ultra 16K + Mercury Plus V3.0 + Mini Heater
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 11T 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Most èrkezett pár darab RX ès RTX 8gb vga-k! Számlás garanciás! Kamatmentes rèszletre is!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4062
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Green- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4200
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Ráadásul még 7 dolcsit fizetsz is érte?