Hirdetés

2024. május 25., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#5048) Puma K válasza rvn_10 (#5046) üzenetére


Puma K
veterán

Mivel ez a játék rendelkezik offline-single és online-multi résszel így gyakorlatilag mindenkinek ajánlható.

De nekem pl a GTA V-höz képest ez a RDR2 nyögvenyelősebb játékmenet szempontjából ha az offline-single-t nézem mind a két játék esetén.... pedig mind a két játékban a történetet csak addig vittem ameddig muszáj volt, mert amúgy minden mást csináltam amit amit csak lehetett: mellékküldetések ha voltak, felfedeztem, utaztam, nézelődtem, próbálgattam a játék mechanikáját, tesztelgettem az NPC-ket, járműveket és a fegyvereket, próbálgattam a mászást stb-stb egyszóval mindent amit egy ilyen nyílt világú játékban csak kigondolja az ember és a játék lehetőséget ad rá.

A tartalom, részletessége, kidolgozottsága és a minősége nem vita tárgya, mert az kimagasló pl egy hasonló open world-sand box Ubisoft játékhoz képest minden téren :U :K

De nekem valahogy nem jött be / nem jött át ez a játék.
Pedig nagyjából 20 éve követem figyelemmel a Rockstar játékokat és játszom is velük egy jó ideje már alapból PC-n, de olykor konzolon is rokonoknál és barátoknál. De ez most nálam jelen állás szerint nem nyert.

A GTA V netes részébe név szerint GTA Online-ban lassan 1200 órám van másod, harmad vagy negyed magammal játszva. Az nekem nagyon bejött. A RDR2 multijába avagy név szerint RDR2 Online-ba bele sem kezdtem... még...?

Jelenleg 2 hete el sem indítottam a RDR2-őt... jelenleg 18 órám van benne... Részemről ment volna a pénzvisszaigénylés ha 2 órán belül lettem volna, és akkor vissza kaptam volna a játék teljes vételárát (Steam FTW).

[ Szerkesztve ]

"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.