Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
parandroid
félisten
Link a #3-ban, témát zártam. Legközelebb használd kérlek a keresőt, mielőtt új témát nyitsz, és olvasd át a találatként kapott topikokat. Ha nincs válasz, akkor is ott tedd fel a kérdést, űj témát csak akkor nyiss, ha semmit nem találsza témában. De erre figyelmeztet is a fórummotor, amikor új témát nyitsz, ugye?
p -
lapa
veterán
válasz
Rickenstein
üzenetére
nem, csak rosszul fogalmaztam. úgy jó ahogy csinálod. ha jelszó is van akkor nemtom. win tűzfal sincs?
-
-
lapa
veterán
válasz
Rickenstein
üzenetére
[link]
itt tedd fel a kérdést legközelebb szerintem, ezt a topikot pedig a ''moderátort keresek'' topikban tudod záratni. egyébként el kell indítani a kliensen a vnc szervert. ha az fut (ikon az óra mellett), akkor adj meg neki jelszót is, anélkül se megy. -
X-COM
nagyúr
és fut is a server része?
ping ok? -
Rickenstein
senior tag
Letöltöttem a RealVNC free editiont és leginkább azt szeretném tudni, hogy a francba lehet használni, mert nállam nemigazán akar műxeni.
Adott 2 gép WinXP Professional-lal, fix IP, no tűzfal, crosslinkkel direktbe kötve.
Az egyik gépre a server és kliens oldali részt is feltelepítettem, a másikra csak a klienst.
A kliens gépen megadva a server IP címét próbálnék csatlakozni. És lőn a nagy semmi.
Kapni szép hibaüzenet, hogy nem sikerülni csatlakozás és ennyi.
Most akkor nem elég ez a free edition, vagy mi?
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Pánik a memóriapiacon
- TCL LCD és LED TV-k
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Azonnali játékos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- FÉL Áron: NASCAR 25 - PC - Steam Kulcs
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Witcher 1 Collector's Edition
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600G 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB GameMax Aero Mini ECO 650W
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Samsung Bluetooth Mouse Slim egér
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3668, 100% Akkumulátor
- HP Elitebook 735 G6 13 3 FHD Laptop AMD Ryzen 5 Pro 16 GB RAM 512GB SSD 6 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Kapni szép hibaüzenet, hogy nem sikerülni csatlakozás és ennyi.