Hirdetés
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Zsoca1991102: Kábel kereső / ér pár kereső
Új hozzászólás Aktív témák
-
-D4nO-
tag
Sziasztok!
Na, megtaláltam én is a win7-et és a legújabb realtek drivert, GA-P35-DS3 lapom van.
Teljesen elvesztem. Totál nem értem a program logikáját, eddig XP-m volt és ott tök normálisan ment az egész szépen szólt. Itt most az a gondom, hogy hátra szeretném bekötni a fejhalgatómat, de azt nem lehet. Ha hátra kötöm csak mint stereo hangfal érzékeli, és kb fele annyi a mély mint xp alatt volt. Nem tudom neki valahogy megmondani, hogy de bizony én hátra dugtam a fülest?
Másik problémám, hogy ilyen fura hangokat ad ki üresjáratban is. Van egy alapzaj, és ha elindítok valami programot, még intenzívebb lesz. Semmi ilyesmi nem volt még tegnap xp alatt.
Tudom hogy iszonyatosan láma vagyok, de tényleg soha nem volt problémám hangkártyával, ezért aztán nem is ástam magam bele soha, ha van ötletetek, légyszi segítsetek.

Új hozzászólás Aktív témák
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Gaming notebook topik
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Napelem
- EAFC 26
- Elemlámpa, zseblámpa
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1024GB/1T Újszerű Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3645
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi