Új hozzászólás Aktív témák

• TomiFiu

tag

No!
    A cikk nagyon élményszerű és olyan mint egy krimi :)

Hát rég volt ilyen izgalams gépépítésem nekem, de amit nem feledek az a mostani gépen proci fejlesztése során volt. (3-4éve)
    Nekem most egy 2500+-os AMD AthlonXP van a gépembe és mikor ezt be szereltem sikeresen leugrott az AeroCool hűtőm kis pöcskéről a csavarhúzó. Meg is ütötte a lapot, de nem láttam elsőre semmi nyomát és gépet inditom, de az nem akar indulni. :F :((
    Hát mondom, akkor valószínű mégis valamit elcsesztem és kuka az alaplap. :(
    Jobban megnéztem és láttam, hogy bizony van annak az ütésnek nyoma. Bizony! :Y

Kétségbe esésembe megpróbáltam a lehetetlennek tűnőt.
    Átforrasztottam az elszakadt fólia csíkot. :F
    Nem volt egszerű mert csak egy sima 230V-os 40W-os pákám volt és ugye az nem is földelt, meg relatíve a foliához mérten nagy a feje. De végűl is miután lekapargattam pengével a lakkot a szakadás két végén, fogtam egy vékony réz szállat egy huzalból, becineztem és egy rövid de határozott mozdulattal odapöttyintettem először az egyik majd a másik pontra.
    Gép bekapcs és szerencsére el is indúlt rendben! :DD :D

Ami a szerencsém, hogy nem ment mélyebbre az ütés , mert akkor az alatta esetlegesen elmenő folia csíkok is sérülhettek volna. Mert ugye ezek az alaplapok alltalában 4 rétegűek.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés