-
LOGOUT.hu
Üdvözlünk minden (leendő) ZUK Z2 tulajt a fórumon, szakmai kérdések előtt megkérek mindenkit, hogy a témaindító írást a kérdések előtt mindenki olvassa el! Így néhány felesleges kör megelőzhető.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolikaDB
veterán
válasz tibcsi0407 #799 üzenetére
Kavarodok... Melyik a legjobban sikerult, legstabilabb, napi hasznalatra maradektalanul alkalmas ROM?
-
tibcsi0407
félisten
-
easy...rider
őstag
válasz tibcsi0407 #793 üzenetére
Ha meglesz a legfrissebb gyári ROM, azt is meg tudnád osztani? Vagy valaki más
Köszönjük előre is!
-
endre166
tag
Akkor ez simán twrp alól telepíthető?
Illetve erre akarsz magyar nyelvet csinálni? Mert akkor én is felteszem -
Kovaratis
senior tag
Köszönjük. Ma mozi, utána Fedor CM14.1, aztán a Tiéd. 😃
-
tibcsi0407
félisten
Itt lesz a ROM.
Csak saját felelősségre telepítse mindenki természetesen.
Amit csináltam vele:
Nagynehezen rájöttem, hogy hogy lehet a QSB-t QPST-re konvertálni, majd abból az IMG-ket egyesítettem és az így kapott gyári, tiszta System.IMG-t dolgoztam meg:-eltávolítva az összes QQ, Weibo, newspaper és társai
-OTA alkalmazás eltávolítva
-időjárás alkalmazás eltávolítva
-ZUI roaming alkalmazása eltávolítvaHozzáadva:
-Google Play és a hozzá tartozó Google szervizek
-Contact sync
-Calendar sync
-GT Browser helyére Yubrowser
-kínai billentyűk helyére Google
-build.prop-ban default-ra vettem az angolt, így a setupwizard angol nyelvű
-Launcher-t szétszedtem és megpiszkáltam benne pár dolgot
-legfrissebb SuperSUTiszta telepítés javasolt!
[ Szerkesztve ]
utdetailing.hu
-
tibcsi0407
félisten
-
Kovaratis
senior tag
válasz tibcsi0407 #789 üzenetére
Béta tesztelésre jelentkezem!
-
Kovaratis
senior tag
Többen jöttünk Letvről?
-
Kovaratis
senior tag
válasz tibcsi0407 #785 üzenetére
Francko elvileg kevert ROMmal operál. Neked lejött már a kínai szerverről? Nekem olyan 45%-nál jár tegnap óta.
-
tibcsi0407
félisten
Közben rájöttem, hogy a Francko ZUI egyáltalán nem 2.3.042-es kínaira épül, hanem az indiai 2.1... verzióra. Nincs például fingerprint applock sem. Ezért nincs benne a tárcsázó sem, se a safe center, stb.
Engem kimondottan zavar, hogy az alkalmazások nem kérnek engedélyt, mert már ahhoz hozzászoktam az összes 6.0+ Android verzión.
Megpróbálok összerakni egy ROM-ot a napokban, de nem tudom hogy engedi majd az időm, mert rengeteg melóm van..utdetailing.hu
-
Kovaratis
senior tag
válasz tibcsi0407 #783 üzenetére
Nyakkendős?
-
Dominó85
addikt
válasz tibcsi0407 #781 üzenetére
Szuper. Várom a kínai ZUI-t. TWRP-s ugye?
Addig Zippyshare-en keresztül megosztok veletek pár képet. Ezek beltérben illetve éjszaka készültek, így messzemenő következtetéseket ne vonjon le senki. Nappal, jó fényviszonyok mellett valószínűleg teljesen rendben lesznek a "műalkotások".
Mobilnetesek figyelem!!! 80MB - LINK
* Péter - 06302461862 *
-
Dominó85
addikt
válasz zolikaDB #776 üzenetére
Xiaomi Hongmi 1, Mi3, Mi4i után azt mondom, hogy igen. Kollegámnak Mi4 és Mi5 telója is van/volt. De szerintem még azoktól is eltérő módon, valahogy másképp hat a telefon. Lehet azért, mert minimálisan hosszúkásabb (szélesvasznúbb) a kijelzője, valamint kicsit nagyobb az alsó illetve felső káva. Ugyan nem szeretem a nagyobb kávákat (nem vagyok huszár sem), de ennél a telónál mégis pozitív az összkép. Kényelmes kézben tartani. Bent a munkahelyemen Iphone 5-6 a "divat", de még ők is elismerően bólogattak az egy gombos kezelés, a SoC, valamint a dizájn miatt.
Fectin
Nem fogod megbánni.[ Szerkesztve ]
* Péter - 06302461862 *
-
fectin
csendes tag
válasz tibcsi0407 #769 üzenetére
Annyira megtetszett az írásod, hogy azonnal vettem eggyet! ☺️
-
Dominó85
addikt
válasz szabyka95 #772 üzenetére
Priviben feltett kérdésedre kicsit korábban (tegnap) már válaszoltam, csak nem neked címezve itt a fórumon. Biztos lehetsz benne, hogy kiváló választás a telefon, ha a B20 nem akkora érvágás. Kinek a papné, kinek a paplan tartja a mondás. Egyes LeTv modellekben van B20 is, de egyelőre ár/értékben nem veszik fel a versenyt a Zuk Z2-vel. Biztosítalak, hogy telóval készített képek garmadájával fogom telespammelni a fórumot (nyugi Tibcsi, annyira azért nem. ). De szerintem vedd meg most, amíg király ára van. Legfeljebb eladod, bár kétlem. Látszik, hogy a kezemben még keveset volt prémium telefon (saját), mert ez a Zuk Z2 hatarozottan az. Bakker a 615-ös snapin tojást lehetett volna sütni, ez meg csak langyoska.
Tibcsi,
A CM korábban igencsak gyengélkedett MODEM fronton (mobilhálózati jel, wifi, bt). ZUI-hoz képest ennél a telónál mi a helyzet? Illetve van valahol a CM13-ról egy pár screenshot? Ott is lehet fekete témát adni a beállításoknak? Bocs a kérdésekért, de lehet rászánom magam a CM-re ha szerinted jobb a Francko féle ZUI-nál.* Péter - 06302461862 *
-
Kovaratis
senior tag
válasz tibcsi0407 #767 üzenetére
Mondasd be a telefonba, az hátha segít!
-
Dominó85
addikt
válasz tibcsi0407 #764 üzenetére
Szia, ha lehetséges akkor TWRP alól feltehető romot kérj. Amúgy durva, hogy tegnap 13:00 és ma 8:20 között 72%-ról 33%-ra merült csak a telefon és belepakoltam 4 óra 20 percnyi SoT-ot.
* Péter - 06302461862 *
-
tibcsi0407
félisten
Francko ZUI:
Gyors, folyamatos a rendszer, szépen végzi a dolgát minden.
De nekem nem tetszik, ami a ZUI-ból így lett. Hiányzik a gyári tárcsázó és SMS alkalmazás, valamint a launcher is.
Az már csak hab a tortán, hogy rengeteg fordítás, amiben kemény munkám van, így bele sem került, ami benne van, az is hiányos. Pl. a gyorsmenü. Nem értem miért angol, hiszen a SystemUI-t lefordítottam....
Megvárom a Nougat-ot, majd befejezem a fordítást, aztán ha ott is ilyen hybrid rendszert akar kiadói, akkor valahogy csinálok én rá egy ROM-ot, mert ez így nálam nem nyerő.
Mivel kiszedte a security center-t is, így nagyobb a készenléti fogyasztás.
Lehet leszedek majd egy LRTeam ZUI-t és megosztom.utdetailing.hu
-
Dominó85
addikt
Sziasztok, Unboxing videó csak akkor lesz, ha sikerül kitakarnom/kivágnom azt a részt ahol az IMEI-k látszódnak.
* Péter - 06302461862 *
-
tibcsi0407
félisten
válasz tibcsi0407 #760 üzenetére
Az alapértelmezett launcher-t le tudod cserélni.
Beállítások --> Speciális ---> Legalul Előnyben részesített ---> és itt minden alapértelmezett alkalmazás cserélhető.
(tudom, hogy hülyén hangzik a fordítás, de a stringekből nem láttam, hogy erre vonatkozik, a ZUI angol meg olyan, amilyen. )utdetailing.hu
-
Dominó85
addikt
válasz tibcsi0407 #758 üzenetére
A Google Bar eltakarítható amúgy valahogyan a Francko alól?
* Péter - 06302461862 *
-
tibcsi0407
félisten
válasz Dominó85 #755 üzenetére
Ha végre lesz kapacitásom, akkor lehet nekilátok, mert nem tetszik, amit a ZUI-ból csinált a tag... Egyébként sem a közösség szellemében gondolkodik a csávó, elmehetne iOS fejlesztőnek.
Én egy Blitzwolf 5 portossal töltöm, azt sem tudom, hogy hol a gyári töltőm(#757) Kovaratis
Én is megvettem a prime-ot, viszont a beta sokkal menőbb. [link]
[ Szerkesztve ]
utdetailing.hu
-
Kovaratis
senior tag
válasz tibcsi0407 #751 üzenetére
Én megvettem a Novát. Aminen látom a munkát azt megsegítem. Pár száz forint egyébként. Két sajtburesz...
-
Dominó85
addikt
válasz tibcsi0407 #753 üzenetére
Gratulálok a Topikgazdai címhez. Alássa szoligálja...
Nos ha nekifeszülsz egy saját ROM-nak, akkor maximálisan támogatlak benne. Nekem most ez a rom egyelőre nagyon is megfelel. Ismerkedek a telefonnal. A tárcsázót meg max lecserélem.
Kérdés: Van itthon Nillkin Qualcomm Quick Charger 2.0 töltőfejem, EU-s alapból. Ez jobb vajon vagy a gyári, amit adtak?
[ Szerkesztve ]
* Péter - 06302461862 *
-
Dominó85
addikt
válasz tibcsi0407 #751 üzenetére
Szóval amennyit én most látok a ZUI-ból, az kb a 70-80%-a az eredetinek?
* Péter - 06302461862 *
-
tibcsi0407
félisten
válasz Dominó85 #750 üzenetére
Nálam most a Beta Nova van, a legkirályabb launcher a megyében! Körberöhöhi a Pixel launcher-t.
Egyébként én a ZUI launcher-ét nagyon szerettem, amit Francko szintén kukázott. Kivette a safe center-t is a csávó, komolyan mondom, hogy hihetetlen.
Teljesen saját ízlése szerint készíti a ROM-ot.utdetailing.hu
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Half-Life 2
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Házimozi belépő szinten
- MárkaLánc
- Asszociációs játék. :)
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest