Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• zenemano85

csendes tag

Nagyon jó teló már több mint egy hónapja nálam pislog a magnetás logós szolgáltatól :)

Gyors kiválló de a következő észrevételek hibák amiket eddig észrevettem (és a gyári szoftver frissítések után sem szüntek meg)

Összeségében véve nagyon megéri pont elég nagy telefon kényelmes elegáns csak dícsérni tudom pár hibát leszámítva.

A default locksreen lefagy néha fél percre is se kép se hang nem reagál az érintésre.
    Az okára is rájöttem akkor csinálja ha a wifi megy és néha titokzatos oknál foga (pedig folyamatos kapcsolatra van állítva) zárt képernyőnél gondol egyet és megszakítja a wifi kapcsolatot.Ilyenkor a kéernyő bekapcsolásakkor kínlódik egy fél percet amíg próbál csatlakozni nem is sikerül neki csak utánna percekkel tér észhez de a kisíérletezés közben a locksreent nyomkodhatom semmit nem érzékel. :(
    Sőt még akkor is szokta igaz ritkábban ha sokáig nem töli le az emaileket és hirtelen nekiindul úgy hogy le van zárva a képernyő addig amíg az értesítési sávon villogatja meg számolja az üzenetek néha ilyenkor is befagy :(

A hátlap leszedése tényelg a véres körömszaggató mutatvány, de nekem recsegő hangot is ad. Rá van szépen pattintva de ha a telefon egyik végét fogom a kezemben és a másik végén piszkálok vagy nyomkodom pl a gombokat az alján néha enyhe nyikorgó, recsegő műanyagos hang hallható.

A következő hibára pedig még elképzelésem sincs...
    Olvasgattam utánna de nem nagyon találom a megoldást :F
    A mikrofonja egyszer jó egyszer nem? Először a hívásrögzítőmre gyanakodtam hogy az piszkál bele a hangerőbe de nem változott unistall után sem.

Más alkalmazásokban hangrögzítő skype ..stb simán működik a mikrofonja csak telefonállás közben mások mondják hogy elhalkul a beszéd egy pár másodpercre akár normálisan akár üvöltve beszélek a telefonba?
    Erre esetleg valakinek ötlete?

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés