Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- sidi: 286-os Laptop memóriabővítés: Toshiba T3100e (gázplazma)
- Vic87: Nem tudom mit tévő legyek - tanács kérés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
atillaahun
veterán
válasz
heidricha #6802 üzenetére
Ez egyébként teljesen igaz, hogy valószínűleg nem is konkrétan az érzékelés a gond, hanem hogy az érintéseket csúsztatásnak érzékeli, nem pedig pontszerűnek, ezért nem hajtja végre a hozzá tartozó utasítást. LG-nél is volt ugyanez a baja valamelyik rom-nak.
Érdemes erről írni a ZTE-nek levélkéket szerintetek, hogy lőjjék már be az értékeket a következő update-re, vagy pont tesznek rá?
Más.
GTalk-ban nálatok sincs videochat ugye? -
atillaahun
veterán
válasz
heidricha #6802 üzenetére
Az sem segít rajta ha belövöd mellé az a-gps-t (plusz mobilnetet)? Meg esetleg beleírod a gps.conf-ba a magyar ntp szervereket?
Szerintem nyugodtan vidd be cseréltetni. Én mondjuk biztosan nem fogom, mert a képernyő meg vibramotor azért nem akkora gond mintha kapnék helyette mondjuk egy ratyi gps-es darabot. Akkor aztán mehetne aA gyári SIP-el értettem. Felhívtam 3 ügyfélszolgálatot is, a kapcsolat szépen felépül, számolja az időt is, csak meg se mukkan.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3507
- Xiaomi Redmi 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512B SSD GTX 1070 8GB Chieftec BD-25B-350GPB Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest