- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
heidricha
őstag
válasz
nobiand #17084 üzenetére
És nem Te tetted repülő módba? Elvész a mobil jel (adat, telefon dettó) és csak a restart segít?
Nekem is van ilyen néha, de eddig alighanem magam voltam ezzel a jelenséggel. Leginkább akkor jön elő, ha fix 2G-re korlátozom a mobil adatot, ha hagyom "ahogy alakul" állásban, akkor szinte sosem. Már nagyon rég nem volt szerencsére, ahogy lock fagyás sem. Valódi megoldást nem tudok rá, csak teljes restart oldotta meg eddig, helyhez 90%-ban köthető, de ott sem mindig jön elő - és a 2/3G sem teljes megoldás, csak kezelhetővé teszi.
Most a GPS miatt anyáztam erősen... már megszoktam, hogy ha van mobilnet, akkor f@sza a GPS, erre most, hogy kiszabadultam ládázni, negyed órákat szerencsétlenkedett... pedig már visszakapcsoltam az összes Guglis helybecslést, hátha az segített neki.
És még rendszer sincs a dologban, mert volt, hogy minden bekapcsolt opcióval (kivéve google helyfüggő találatok) is 10 perc volt, volt, hogy mobil net nélkül 20 mp. Mindez pár 100 m-re egymástól, tehát még a hálózat sem nagyon hibáztatható. Erdő többnyire volt felettem, de ez korábban nem okozott komoly gondot.
Aztán ma meg... egyszer minden rendben, egyszer 2 perc, egyszer 10. Aztán elvész a jel egy kereszteződésben, és csak kézben, szabad ég alatt, újabb percek alatt kerül elő....
Ha nincsenek velem a gyerekek, alighanem erősebb kifejezésekre is ragadtatom magam, így csak nyeltem, nem keveset.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vicces képek
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Villanyszerelés
- Mikrotik routerek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
- TPM (trusted platform module) topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB fekete és kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Független iPhone 16 Pro 128GB Natural Titanium Garancia 2027.10.16-ig
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- Xiaomi Redmi 15C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3540
- LG 29WP500-B - 29" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 75Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3511
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest