- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Diokhan
addikt
Mindenképpen sajnálatos, hogy egy ilyen dolog meg tud történni egy ilyen múltú és ennyire népszerű gyártóval, de tervezési hiba bármikor előfordulhat. Mondjuk az nem mindegy, hogy mekkora. Olvastam olyan esetről, amikor egy SUV égett ki az autóban töltött és kigyulladt NOTE7 miatt. Kíváncsi leszek, hogy az ilyen károkat hogyan fogja kifizetni, vagy ki fogja-e fizetni egyáltalán a Samsung.
Mindenesetre az dicsérendő, hogy nem bújnak el, és vállalják a felelősséget, valamint az ingyenes cserét. Mondjuk nem tudom, hogy én mit tennék abban az esetben, ha lenne egy ilyen készülékem, és kigyulladna a kezemben. Nem biztos, hogy bíznék abban, hogy a csere készülék már jól fog működni. Legutóbb olyan videót láttam neten, ahol egy kávézóban egy hölgy kezében kezdett füstölni a telefon. A videó címében Samsung Galaxy S7 szerepelt, nem tudom, hogy csak elírták, vagy annak is lehetnek hasonló probléámái...Bízzunk benne, hogy sikerült javítaniuk a hibát.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen videókártyát?
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD alaplapok 2025-ben: B650, X670 vagy X870 legyen?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Honor Pad X9 / 4GB RAM 128 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest