Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Dany007 veterán válasz  mexicanraven

üzenetére mexicanraven

üzenetéreÉs milyen? Azt utálom a Neroban, hogy buta. Illetve túl butának hiszi a júzert. Sok apróság hiányzik belőle. 
 Pl, pont ma írtam magamnak mp3 CD-t a kocsiba. És sorrendbe szerettem volna kiírni. Erre ez a szerencsétlen Nero teljesen összekeverte. Nem lehetett sorrendbe állítani. Max méret szerint, de ott is csak növekvőt. Röhej.
 Aztán próbáltam, hogy átnevezem a fájlokat 01-02 stb... De a tízest akkor is berakta az elejére, és onnantól rakta be a többit. Szóval katasztrófa. Majd végüli mindenféle betűt a számok elé tettem, és így, egyenként elfogadta azt a sorrendet, ahogy betöltöttem neki.A másik meg, hogy a Nero, mint DvD író program, valami 900Mb-körül foglal úgy, hogy a sok szart kiikszeltem. Még így is. Amúg meg 1,5Gb is van ha jólemlékszem.. Ezelőtt 5 éve egy 200 megás progival is lehetett DvD-t írni ugyan olyan jól. 
- 

Zolaash senior tag válasz  mexicanraven

üzenetére mexicanraven

üzenetéreÍgy van, véglegesen ingyenessé tették.   
 Mellesleg a program jelenleg a 9.x verziónál tart.
Új hozzászólás Aktív témák
- Packeta
- Ki, mit tud róla: xxlgsm
- Milyen alaplapot vegyek?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Milyen routert?
- sziku69: Szólánc.
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Milyen házat vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3662
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest